Sende zevk mi var hoşt. SsHay zevkinize, ikisi de beş para etmez.
Sende zevk mi var hoşt. SsHay zevkinize, ikisi de beş para etmez.
E yok artık. 😱Hay zevkinize, ikisi de beş para etmez.
Görüp bildiğin bir şeyi neden bilmiyormuş gibi yapıyorsun?Sende zevk mi var hoşt. Ss
Neleri var da nelerini beğeniyon bi söylesene??E yok artık. 😱
Berk Ali'nin her detayı mükemmel.Neleri var da nelerini beğeniyon bi söylesene??
Göz doktoru tanıdık var istersen hemen randevu alırız sana.Berk Ali'nin her detayı mükemmel.
Hangisi ben pardon?
3.konuşan diğer ikisi gelin ve damat zaten yani kadınlara kaymadıysa ilgin sen olamazsınHangisi ben pardon?
Şöyle bir gerçek var. Ben aldatılmam, aldatılanın aldatıldığı olurum.3.konuşan diğer ikisi gelin ve damat zaten yani kadınlara kaymadıysa ilgin sen olamazsın
Yan yalıdan kamera taktırıp izliyorum sizin evi, gelen gidenin haddi hesabı yokŞöyle bir gerçek var. Ben aldatılmam, aldatılanın aldatıldığı olurum.
Yaz geldi ayol rıhtımda parti var her akşam ona geliyorlar sen yanlış anlamışsın.Yan yalıdan kamera taktırıp izliyorum sizin evi, gelen gidenin haddi hesabı yok
Neyse masterchef e döndüm ben çüzzzz
Berk Ali'nin her detayı mükemmel.
Oğulcan diye kadın mı olur😱Yaz geldi ayol rıhtımda parti var her akşam ona geliyorlar sen yanlış anlamışsın.
Ecünnülerin her şeyi ters ıyyyy. .ss
Laa bu Kadir ile Melisa sevgili değil miydi ? Nasıl saçma bı sezon başlangıcı bu
İzliyor musun ?Laa bu Kadir ile Melisa sevgili değil miydi ? Nasıl saçma bı sezon başlangıcı bu
Yoo izlemiyorum fragmanları izlemek yetiyor sağolsunİzliyor musun ?
Çok şükür.Yoo izlemiyorum fragmanları izlemek yetiyor sağolsun
Evet sevgiliydiler ama kaza oldu, öldürdü. 100 küsur bölümün en iyisi geliyor bence.Laa bu Kadir ile Melisa sevgili değil miydi ? Nasıl saçma bı sezon başlangıcı bu