@DarkLegenD yoruma..
24 saatte 1.5 GB gitti (Tatil nedeni ile evde olmuyoruz. Yollarda herkese internetimi paylaşıyorum ) 2 GB olunca keserim bu lüksü 5 GB dursun kenardaÇok merak ediyorum ama nasıl bakılır fikrim yok ama mobil internet olarak 795 MB gitmiş bu ay ( genelde ev ve okul interneti kullanırım. Yolda mobil internet lazım oluyor )
10 GB birikmiş bende. Yılbaşına kadar bu 15 GB olur bu gidişle
Ortalaman nasıl?Aralık 2023 84.18 GB ama daha bugün bir 2-3 GB daha rahat eklenir.
Ortalaman nasıl?
Kasım 66.53 GB
Ekim 69.35 GB
Sanırım 60-70 GB falan. Ama Ekim Kasım Netflix falan pek kullanmadım o yüzden de Aralıka göre düṣük olabilir.
Senin?
Mobil veri kullandım.Ben benimkini fazla zannediyordum meğer internetin anasını ağlatan 12.Adam varmıṣ 😱
200 GB ne ettin la
Ekim niye sıfır?
Mobil veri kullandım.
Wi-Fi neden yok ? Bağlatmadın mı?Benimkide mobil sadece zaten. Bilgisayar pek açmam evde.
Wi-Fi neden yok ? Bağlatmadın mı?
Bağlantıda mı sorun var ? Pc de mi?Wi-Fi var evde ama ben pek kullanmam. 13 GB de ortalama onu kullanmıṣım ama o da sanırım telefon güncellemesi içindir.
Evdeki Wi-Fi ile bilgisayar bağlantısı bu aralar biraz bozuk gibi niye anlamadım. Ben genelde telefondayım zaten oradan çoğu ṣey hallediliyor.
Bağlantıda mı sorun var ? Pc de mi?
@bazinga ya sordun mu?Galiba PC de. Çünkü aynı bağlantı ile babam TV de Netflix izliyor sorunsuz. Ama sorunun ne olduğunu çözemedim. Yani bağlanıyor sonra ara ara kopuyor. Fazla dayanmıyor ama. 3-4 dk da bir kopuyor yani.