Aylık İnternet Kullanım Miktarınız Ne Kadar?

Ekim ayında ortalama gitmişiz…

28A5F09D-9752-4F03-9B62-174AC85D468E.jpeg

Çok merak ediyorum ama nasıl bakılır fikrim yok ama mobil internet olarak 795 MB gitmiş bu ay :A ( genelde ev ve okul interneti kullanırım. Yolda mobil internet lazım oluyor :A )
10 GB birikmiş bende. Yılbaşına kadar bu 15 GB olur bu gidişle :A

Çok merak ediyorum ama nasıl bakılır fikrim yok ama mobil internet olarak 795 MB gitmiş bu ay :A ( genelde ev ve okul interneti kullanırım. Yolda mobil internet lazım oluyor :A )
10 GB birikmiş bende. Yılbaşına kadar bu 15 GB olur bu gidişle :A
24 saatte 1.5 GB gitti :A (Tatil nedeni ile evde olmuyoruz. Yollarda herkese internetimi paylaşıyorum :A ) 2 GB olunca keserim bu lüksü :A 5 GB dursun kenarda :A

Wi-Fi neden yok ? :A Bağlatmadın mı?

Wi-Fi var evde ama ben pek kullanmam. 13 GB de ortalama onu kullanmıṣım ama o da sanırım telefon güncellemesi içindir.
Evdeki Wi-Fi ile bilgisayar bağlantısı bu aralar biraz bozuk gibi niye anlamadım. Ben genelde telefondayım zaten oradan çoğu ṣey hallediliyor.

Wi-Fi var evde ama ben pek kullanmam. 13 GB de ortalama onu kullanmıṣım ama o da sanırım telefon güncellemesi içindir.
Evdeki Wi-Fi ile bilgisayar bağlantısı bu aralar biraz bozuk gibi niye anlamadım. Ben genelde telefondayım zaten oradan çoğu ṣey hallediliyor.
Bağlantıda mı sorun var ? Pc de mi?