Mart ayının verileri ne öyle.Resmen emcüklemişsin.Rica ederim Özgür beyciğim, lafı olmaz.
Mart ayının verileri ne öyle.Resmen emcüklemişsin.Rica ederim Özgür beyciğim, lafı olmaz.
Maşallah.
İnternet hızı aklıma geldikçe üzülüyorum, paket 16 mbps ama bana gelen genellikle 7-9 civarı...Maşallah.
İnternet hızı kaç merak ettim.
Sanki mesajı ben yazmışım gibi. Her şey birebir aynı.İnternet hızı aklıma geldikçe üzülüyorum, paket 16 mbps ama bana gelen genellikle 7-9 civarı...
Aralık'ta ne yaptın lan? Farklı kategorilere yelken açıp arşivi mi genişlettin?Kasım-Aralık:
Mayıs hariç sanırım 2020 boyunca bütün ayların çetelesini burada tutmuşum ve güzel bir istatistik ortamı olmuş oldu. Senenin son ayını da kendi rekorumuzla geride bırakmış olduk, TTNET’e halen fiber getirmediği ve bizler 7-8 mbps’e mahkum ettiği için ayrıca selamlar...
2020:
Ocak: 266 GB
Şubat: 287 GB
Mart: 322 GB
Nisan: 436 GB
Haziran: 481 GB
Temmuz: 616 GB
Ağustos: 741 GB
Eylül: 636 GB
Ekim: 833 GB
Kasım: 681 GB
Aralık: 1028 GB (1.02 TB)
Merdiven altı sitelere girmiş. @TolstoyevskiAralık'ta ne yaptın lan? Farklı kategorilere yelken açıp arşivi mi genişlettin?
Maşallah üst alıntı sana gelsinKasım-Aralık:
Mayıs hariç sanırım 2020 boyunca bütün ayların çetelesini burada tutmuşum ve güzel bir istatistik ortamı olmuş oldu. Senenin son ayını da kendi rekorumuzla geride bırakmış olduk, TTNET’e halen fiber getirmediği ve bizler 7-8 mbps’e mahkum ettiği için ayrıca selamlar...
2020:
Ocak: 266 GB
Şubat: 287 GB
Mart: 322 GB
Nisan: 436 GB
Haziran: 481 GB
Temmuz: 616 GB
Ağustos: 741 GB
Eylül: 636 GB
Ekim: 833 GB
Kasım: 681 GB
Aralık: 1028 GB (1.02 TB)
Mart ayından sonra giderek yükselmiş grafik, PC'nin biraz etkisi olmuş.Maşallah üst alıntı sana gelsin
Tahmin ediyorum son zamanların sebebiniMart ayından sonra giderek yükselmiş grafik, PC'nin biraz etkisi olmuş.
What 😱 Nedir peki ipucu var mı ya da bilmiyorum ama merak ettimTahmin ediyorum son zamanların sebebini
Zey TV 🍒 için uğraştığın projeler vs vsWhat 😱 Nedir peki ipucu var mı ya da bilmiyorum ama merak ettim
Son ay neden bu kadar yüksek geldi. Hız denemesi mi yaptın?