@DarkLegenD yoruma..
24 saatte 1.5 GB gittiÇok merak ediyorum ama nasıl bakılır fikrim yok ama mobil internet olarak 795 MB gitmiş bu ay( genelde ev ve okul interneti kullanırım. Yolda mobil internet lazım oluyor
)
10 GB birikmiş bende. Yılbaşına kadar bu 15 GB olur bu gidişle![]()
Ortalaman nasıl?Aralık 2023 84.18 GB ama daha bugün bir 2-3 GB daha rahat eklenir.![]()
Ortalaman nasıl?![]()
Kasım 66.53 GB
Ekim 69.35 GB
Sanırım 60-70 GB falan. Ama Ekim Kasım Netflix falan pek kullanmadım o yüzden de Aralıka göre düṣük olabilir.
Senin?
Mobil veri kullandım.Ben benimkini fazla zannediyordum meğer internetin anasını ağlatan 12.Adam varmıṣ 😱
200 GB ne ettin la
Ekim niye sıfır?
Mobil veri kullandım.![]()
Wi-Fi neden yok ?Benimkide mobil sadece zaten. Bilgisayar pek açmam evde.![]()
Wi-Fi neden yok ?Bağlatmadın mı?
Bağlantıda mı sorun var ? Pc de mi?Wi-Fi var evde ama ben pek kullanmam. 13 GB de ortalama onu kullanmıṣım ama o da sanırım telefon güncellemesi içindir.
Evdeki Wi-Fi ile bilgisayar bağlantısı bu aralar biraz bozuk gibi niye anlamadım. Ben genelde telefondayım zaten oradan çoğu ṣey hallediliyor.
Bağlantıda mı sorun var ? Pc de mi?
@bazinga ya sordun mu?Galiba PC de. Çünkü aynı bağlantı ile babam TV de Netflix izliyor sorunsuz. Ama sorunun ne olduğunu çözemedim. Yani bağlanıyor sonra ara ara kopuyor. Fazla dayanmıyor ama. 3-4 dk da bir kopuyor yani.