Teyzoş aynı senin aileSen kendine bak @serhatt a laf edeceğine 🤣
Teyzoş aynı senin aileSen kendine bak @serhatt a laf edeceğine 🤣
Senin farksızdı sanki mendebur. .ss
Benim var çok şükür.@serhatt ağlıyor pinko hanım Bile buldu
Paylaş da görelim gerçek mi hayal miBenim var çok şükür.
7 cihanla paylaşırım da seninle paylaşmam. Diline dolarsın mazallah.Paylaş da görelim gerçek mi hayal mi
Demek ya yok ya da yine kapatma oldun bu kuş gibi gerçekleri söyledim yine7 cihanla paylaşırım da seninle paylaşmam. Diline dolarsın mazallah.
Kendini kandır sen. Sana gösterip de hedef haline getiremem sevdiceğimi.Demek ya yok ya da yine kapatma oldun bu kuş gibi gerçekleri söyledim yine
tanımıyorsam nasıl hedef haline getireyim forumdan biri miKendini kandır sen. Sana gösterip de hedef haline getiremem sevdiceğimi.
Tanımasan ne olacak gösterince başlayacaksın dile dolamaya.tanımıyorsam nasıl hedef haline getireyim forumdan biri mi
neyse dünya güzellerim izliyorum bülent ablam barış arduç tarafından öpülerek yutulmak istiyor dur en önemli yere geldik
resme bakarak ismini cismini çıkaramıyorum bilgisayar mıyım ben yani bakarak tanıyıp gidip kırdıpın cevizleri anlatamamTanımasan ne olacak gösterince başlayacaksın dile dolamaya.
Sen yaparsın senden her şey beklenir.resme bakarak ismini cismini çıkaramıyorum bilgisayar mıyım ben yani bakarak tanıyıp gidip kırdıpın cevizleri anlatamam
Aaa yeni mi bu?başka zaman uğraşırdım da şimdi güzel bir dizi buldum oğlanlar yine para karşılığı çeşitli atraksiyonlara girişiyor yani senin zengin hallerin hep çağırıyor bunları şimdi bu diziyi izlicem
Ekli dosyayı görüntüle 124839
Bu kız ne rolünde?başka zaman uğraşırdım da şimdi güzel bir dizi buldum oğlanlar yine para karşılığı çeşitli atraksiyonlara girişiyor yani senin zengin hallerin hep çağırıyor bunları şimdi bu diziyi izlicem
Ekli dosyayı görüntüle 124839
Burada Doğa ben oluyorum yalnız.Sana da hep böyle yapıyoruz ne çektin be
Hoşt kimi kandırıyon be neyse sana görücü gelince sizin ev başlarına kalıcan diye herkes çok korkmuştu görücü gelince sevinçten ağlamışlarBurada Doğa ben oluyorum yalnız.
@Angelica yı istemeye geliyorlar.Hoşt kimi kandırıyon be neyse sana görücü gelince sizin ev başlarına kalıcan diye herkes çok korkmuştu görücü gelince sevinçten ağlamışlar
Bana gelen var en azından sen ömürlük kalıksın.Hoşt kimi kandırıyon be neyse sana görücü gelince sizin ev başlarına kalıcan diye herkes çok korkmuştu görücü gelince sevinçten ağlamışlar
İstemem 😂@Angelica yı istemeye geliyorlar.
Kız aynı sen, @Dosi @Zeyno sorulduğunda @Yakamoz-Asi ile @12.Adam da böyle cevap veriyor, ıuyyy politik ortadan giden herifler. Dsİstemem 😂