- Reaksiyon puanı
- 34,830
- Puanı
- 1,061
İhtimaller dahilinde bile olamaz.------Yaptık bir hata, geçmiş olsun.
Küçük harf ile başlamasından eminsen onaylayayım
Ne yaptı
İhtimaller dahilinde bile olamaz.------Yaptık bir hata, geçmiş olsun.
Küçük harf ile başlamasından eminsen onaylayayım
Hadi hayırlı olsun @eemre
Yine bireylere vesile oldum 😎
Ömer'in yüzünü değiştirdiler, sesini değiştirdiler, ruhunu değiştirdiler…
Ekli dosyayı görüntüle 124736
------
Bu da burada kalsın.
Ekli dosyayı görüntüle 124737
@Ozansoy ihtimaller dahilindeydi ama @beyazsoy var, olmasın dedim.Gitti güzelim Ozansoy
Bencede Ozansoy olsa daha havalıydı.Gitti güzelim Ozansoy
@Ozansoy ihtimaller dahilindeydi ama @beyazsoy var, olmasın dedim.
Bencede Ozansoy olsa daha havalıydı.
Bu konuda anket yapılıp seçebilirdi acele etti
Olabilirdi aslında ama neyse, gittiği kadar gitsin böyle. İkinci defa değiştirdim kullanıcı adımı üçüncü olmasın.Bencede Ozansoy olsa daha havalıydı.
Bu konuda anket yapılıp seçebilirdi acele etti
Öncekisinden daha iyi ama. Kısa ve öz.Olabilirdi aslında ama neyse, gittiği kadar gitsin böyle. İkinci defa değiştirdim kullanıcı adımı üçüncü olmasın.
Geç oldu şimdi gördüm teşekkür ederimİsim değiştirmek isteyenlere konulara katılım, mesaj yazma kotası olsun 🤣🤣🤣🤣
@Carpe Diem ve bilemediğim Münzevi(Seyfullah galiba) hayırlı olsun ☺️
Hayır bence Meymenetsiz, Ekşi Yüz, Suratı Sirke Satan daha makul isimlerDeccal. ✍️
TeKila , ShoT, Jonnie Walker bunlar güzel nick önerileri.
Ben değiştirmiştim zaten hakkım yok artıkIcmek icin iyi ama nick icin pek iyi secimler degil. Senin nickin ayrica forumun en iyilerinden bence, hic degistirmeye kalkma.
Mosi onay vermez ban yer alimallahBen değiştirmiştim zaten hakkım yok artık
İçmek için değil ya bence güzel kullanıcı adları. Oyunlarda kullanıyorum bu isimleri
Hakkın var ama değiştirme tabiki. En iyi kullanıcı adlarının arasında seninkisi.Ben değiştirmiştim zaten hakkım yok artık
İçmek için değil ya bence güzel kullanıcı adları. Oyunlarda kullanıyorum bu isimleri
Benim ad sonuncu mu olur ?Hakkın var ama değiştirme tabiki. En iyi kullanıcı adlarının arasında seninkisi.
Yok 12. olurBenim ad sonuncu mu olur ?
Sonuncu olmazmış anladım bu da birşey.Yok 12. olur
Forum kurallarına uyuyor onay verir herhalde. Değiştirmeyi düşünmediğim için önemi yokMosi onay vermez ban yer alimallah
@Yakamoz-Asi
Bu değiştirme hakkı yeni geldi herhalde.Hakkın var ama değiştirme tabiki. En iyi kullanıcı adlarının arasında seninkisi.
Sende ismini Stephen bradley yapSonuncu olmazmış anladım bu da birşey.