Bu arada Pembe'nin lafı çıkartılarak fragman tekrar yayınlanmış.totale baktığımızda Muhafazakar aileyi daha kötü gösteriyorlar doğruya doğru.
Mustafa hariç herkesin bir vukuatını gördük dizide
Bu arada Pembe'nin lafı çıkartılarak fragman tekrar yayınlanmış.totale baktığımızda Muhafazakar aileyi daha kötü gösteriyorlar doğruya doğru.
Mustafa hariç herkesin bir vukuatını gördük dizide
Sahnesi bile kesilmiş başlıktan çıkarıldı sandım.Bu arada Pembe'nin lafı çıkartılarak fragman tekrar yayınlanmış.
Ne varsı ben kaçırdım?Fragmanın en güzel kısmını kesip tekrar vermek mi? Rezillik. Üstelik en iyi kısımlardan biri. İzlerim diyordum ama kararsızım.
Ne varsı ben kaçırdım?
Tepki çekerdi ondan çıkarmışlardır.
@xemrexxx Apo Alev aşkında Ateşe düştüm çalmış emre
Ne demek oluyor anlamadım.
Aşkımmm.
Dizide bir replik pemboş söylemişti
Görünürde efendi ağırbaşlı cool biri ya Barış Kılıç, aslında daha canlı hareketli ve eğlenceli demek istemiş
Ne yazıyordu ki silinmiş.
Görünmüyor ama güldürü atalım. Belki reaksiyon listesine girer (7 güldürü veya beleni olursa)
Pink'in hangi repliği olduğunu merak ettim şimdi
Adamın içine mi girmiş?
Bak bak kime özendin acaba?
Hangisi parlakNursemoş almış parlakları arkasına sırtı yere gelmez.
@ozmoturk @offensive @xemrexxx @Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 124663
Bir an Mustafa'ya da göz dikti sandım.Hangisi parlak
O kadar da düşmedik böylesi parlak oğlu varken Apo'yu napçam.Bir an Mustafa'ya da göz dikti sandım.
Sana kart horoz Apo yakışır
Apo'da zaten olgun seviyor, Alev gibiO kadar da düşmedik böylesi parlak oğlu varken Apo'yu napçam.
Ben de yıllanmış şarap gibiyim maşallahım var ayol.Apo'da zaten olgun seviyor, Alev gibi
Başka dizide olsa kaç kez yatak sahnesi yazarlardı da imanlı diziye denk geldiler
Umut-Fatih.
Yokluk yaşıyor herhalde serhat bacım yazıkBir an Mustafa'ya da göz dikti sandım.
Sana kart horoz Apo yakışır
Fatih varken ne yokluğundan bahsediyorsunuz ayol. İiyice delirdiniz.Yokluk yaşıyor herhalde serhat bacım yazık
Fatih e bakan kayhan A da sulanır yakındaFatih varken ne yokluğundan bahsediyorsunuz ayol. İiyice delirdiniz.
Jenerasyonunun en taşlarından Fatih. Nesini beğenmiyorsunuz be?Fatih e bakan kayhan A da sulanır yakında