Yoldan çıkarma beniBen de yıllanmış şarap gibiyim maşallahım var ayol.
Mihri'ye bakarım sana bakmam
Yoldan çıkarma beniBen de yıllanmış şarap gibiyim maşallahım var ayol.
Böbrek taşı mı?Jenerasyonunun en taşlarından Fatih. Nesini beğenmiyorsunuz be?
Kaldırım taşı olur bundan olsa olsaBöbrek taşı mı?
Tipini görsem yoldan çıkartmaya çalışırdım da görmediğim için öyle bir niyetim yok şuan.Yoldan çıkarma beni
Mihri'ye bakarım sana bakmam
Böbrek taşı senin gibisine benzer oşt. .ssBöbrek taşı mı?
Tam bir ev beyinim, Nursema gibi jeepli taliplerimi bekliyorumTipini görsem yoldan çıkartmaya çalışırdım da görmediğim için öyle bir niyetim yok şuan.
------
Böbrek taşı senin gibisine benzer oşt. .ss
Iyy sende mi ecünnüsever teamdensin?Tam bir ev beyinim, Nursema gibi jeepli taliplerimi bekliyorum
Yok bu kadarı fazla, ne çok açık ne çok kapalı olsun, klasik olsa yeter Paçoz gibi de bakımsız olmasın tabiIyy sende mi ecünnüsever teamdensin?
Iyyy ne bulursunuz şu kadınlarda bilmem ki...Yok bu kadarı fazla, ne çok açık ne çok kapalı olsun, klasik olsa yeter Paçoz gibi de bakımsız olmasın tabi
Zevkler ve renklerIyyy ne bulursunuz şu kadınlarda bilmem ki...
Nazmiye gece rüyana girer inş. .ssZevkler ve renkler
Seni de rüyanda Pinko yolsunNazmiye gece rüyana girer inş. .ss
Fatih'i gördüm rüyamda çatlayın. @xemrexxxSeni de rüyanda Pinko yolsun
Fatih'i gördüm rüyamda çatlayın. @xemrexxx
Kendinden bahsediyon zaar.Ayol napalm o kımıl zararlısını
@xemrexxx yi ibo gibi itiyor musun?
Pink'in hangi repliği olduğunu merak ettim şimdi
Bu arada Pembe'nin lafı çıkartılarak fragman tekrar yayınlanmış.
Sahnesi bile kesilmiş başlıktan çıkarıldı sandım.
Merdivenden yürüyüşü eklenmiş.
O zaman üzülmeye devam edebiliriz sjsjjsjjsjsjjsjsj
Bizim yorumları mı okudular yoksa herkes o lafa kı takıldı acaba ki tüm ilgiyi 0 yapacak bir detaydı
Fragmanın en güzel kısmını kesip tekrar vermek mi? Rezillik. Üstelik en iyi kısımlardan biri. İzlerim diyordum ama kararsızım.
Seni de rüyanda Pinko yolsun
Pink hanımın alev ve doğa ya tur bindirdiği gençliği part 2 @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @cookies @mrt-06 @Hazem @AngelicaKendinden bahsediyon zaar.
Hangi dizi looo ?Pink hanımın alev ve doğa ya tur bindirdiği gençliği part 2 @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @cookies @mrt-06 @Hazem @Angelica
Belalı Baldız güzel diziydi ama pek uzun sürememişti. Nurgül'ün deli hallerini görmek için izlenebilirPink hanımın alev ve doğa ya tur bindirdiği gençliği part 2 @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @cookies @mrt-06 @Hazem @Angelica
Kız geçmişte yaşamayı bırak günümüz geçerli olan.Pink hanımın alev ve doğa ya tur bindirdiği gençliği part 2 @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @cookies @mrt-06 @Hazem @Angelica
Sen geçmişte de günümüzde de gelecekte de çirkinsin haklısınKız geçmişte yaşamayı bırak günümüz geçerli olan.
Kendinle karıştırma beni sünepe.Sen geçmişte de günümüzde de gelecekte de çirkinsin haklısın