Yoldan çıkarma beniBen de yıllanmış şarap gibiyim maşallahım var ayol.![]()
Mihri'ye bakarım sana bakmam
Yoldan çıkarma beniBen de yıllanmış şarap gibiyim maşallahım var ayol.![]()
Böbrek taşı mı?Jenerasyonunun en taşlarından Fatih. Nesini beğenmiyorsunuz be?![]()
Kaldırım taşı olur bundan olsa olsaBöbrek taşı mı?
Tipini görsem yoldan çıkartmaya çalışırdım da görmediğim için öyle bir niyetim yok şuan.Yoldan çıkarma beni
Mihri'ye bakarım sana bakmam![]()
Böbrek taşı senin gibisine benzer oşt. .ssBöbrek taşı mı?
Tam bir ev beyinim, Nursema gibi jeepli taliplerimi bekliyorumTipini görsem yoldan çıkartmaya çalışırdım da görmediğim için öyle bir niyetim yok şuan.
------
Böbrek taşı senin gibisine benzer oşt. .ss
Iyy sende mi ecünnüsever teamdensin?Tam bir ev beyinim, Nursema gibi jeepli taliplerimi bekliyorum![]()
Yok bu kadarı fazla, ne çok açık ne çok kapalı olsun, klasik olsa yeterIyy sende mi ecünnüsever teamdensin?
![]()
Iyyy ne bulursunuz şu kadınlarda bilmem ki...Yok bu kadarı fazla, ne çok açık ne çok kapalı olsun, klasik olsa yeterPaçoz gibi de bakımsız olmasın tabi
![]()
Zevkler ve renklerIyyy ne bulursunuz şu kadınlarda bilmem ki...
Nazmiye gece rüyana girer inş. .ssZevkler ve renkler![]()
Seni de rüyanda Pinko yolsunNazmiye gece rüyana girer inş. .ss
Kendinden bahsediyon zaar.Ayol napalm o kımıl zararlısını![]()
@xemrexxx yi ibo gibi itiyor musun?![]()
Pink'in hangi repliği olduğunu merak ettim şimdi![]()
![]()
Bu arada Pembe'nin lafı çıkartılarak fragman tekrar yayınlanmış.
Sahnesi bile kesilmişbaşlıktan çıkarıldı sandım.
Merdivenden yürüyüşü eklenmiş.
O zaman üzülmeye devam edebiliriz sjsjjsjjsjsjjsjsj
Bizim yorumları mı okudular yoksa herkes o lafa kı takıldı acaba ki tüm ilgiyi 0 yapacak bir detaydı
Fragmanın en güzel kısmını kesip tekrar vermek mi? Rezillik. Üstelik en iyi kısımlardan biri. İzlerim diyordum ama kararsızım.
Seni de rüyanda Pinko yolsun![]()
Pink hanımın alev ve doğa ya tur bindirdiği gençliği part 2Kendinden bahsediyon zaar.![]()
Hangi dizi looo ?Pink hanımın alev ve doğa ya tur bindirdiği gençliği part 2![]()
@The_Erinch @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @cookies @mrt-06 @Hazem @Angelica
Belalı Baldız güzel diziydi ama pek uzun sürememişti. Nurgül'ün deli hallerini görmek için izlenebilirPink hanımın alev ve doğa ya tur bindirdiği gençliği part 2![]()
Kız geçmişte yaşamayı bırak günümüz geçerli olan.Pink hanımın alev ve doğa ya tur bindirdiği gençliği part 2![]()
Sen geçmişte de günümüzde de gelecekte de çirkinsin haklısınKız geçmişte yaşamayı bırak günümüz geçerli olan.![]()
Kendinle karıştırma beni sünepe.Sen geçmişte de günümüzde de gelecekte de çirkinsin haklısın![]()