Emre Ozansoy
Moderatör
Farah gündem olmak için tüm tuşlara basmaya devam ediyor
Neyse ki kraliçemiz gereken cevabı verecektir.Farah gündem olmak için tüm tuşlara basmaya devam ediyor
Aynen gündem olmak istiyor Kerem Bürsin'le film çekmesinin, arkadaş olmasının hiç alakası yok.Farah gündem olmak için tüm tuşlara basmaya devam ediyor
O filmde Mehmet günsur, hümeyra ve daha nicesi vardı acaba niye olay farahtan kopuyor hepAynen gündem olmak istiyor Kerem Bürsin'le film çekmesinin, arkadaş olmasının hiç alakası yok.
Aktif şekilde Twitter kullanıyorlar da bizim mi haberimiz yok.O filmde Mehmet günsur, hümeyra ve daha nicesi vardı acaba niye olay farahtan kopuyor hep
Elbet kullanan biri vardır içlerindeAktif şekilde Twitter kullanıyorlar da bizim mi haberimiz yok.
Ayyy bu ne be 🤮🤮 bir de kadınları aşağılayan diziler diye eleştirirsin
İkisi de reşit insanlar istediklerini yapabilirler kudur.Ayyy bu ne be 🤮🤮 bir de kadınları aşağılayan diziler diye eleştirirsin
Hıhı metreslik, paragözlük, 60ından sonra kudurmak, inat için birinin eşini elinden almak çok iyi davranışlar sanki senin eleştirdiğin diziler hep bunlarla doluydu demek ben yanlış hatırladımİkisi de reşit insanlar istediklerini yapabilirler kudur.
M*rat S*ner gibi ahlakçılığa bağladın biraz vizyonlu ol.Hıhı metreslik, paragözlük, 60ından sonra kudurmak, inat için birinin eşini elinden almak çok iyi davranışlar sanki senin eleştirdiğin diziler hep bunlarla doluydu demek ben yanlış hatırladım
Seni yarın görücez bakalım cuma dizilerine tek bir kelime edersen sonun gelir artık, ümüğünü sıkar kenara atarız ibreti alem içinM*rat S*ner gibi ahlakçılığa bağladın biraz vizyonlu ol.
Evet Pink hanım benzin döküp yakar onları ateşe düşerler@xemrexxx Apo Alev aşkında Ateşe düştüm çalmış emre
bunda sevinecek ne var yanlış bir mevzu
Burada metreslik olmayacak, adam ben boşanacağım dedi. Yani iki bekar “aşkı” görürüz gibi tabi nerden baksan berbat bir durum.Hıhı metreslik, paragözlük, 60ından sonra kudurmak, inat için birinin eşini elinden almak çok iyi davranışlar sanki senin eleştirdiğin diziler hep bunlarla doluydu demek ben yanlış hatırladım
Nursema'nın düştüğü bölüm dahil en iyi bölüm geliyor
Baloncuk patlamış sonunda herkes rahat etmiştirOffff o fragman neeeee. 😱
Gelsin 12-13 reytingler.
Kağıt üstünde öyle olabilir ama gördüğümüz gibi çok büyük kaoslara vesile olması yeterince sevindirici.bunda sevinecek ne var yanlış bir mevzu
Burada metreslik olmayacak, adam ben boşanacağım dedi. Yani iki bekar “aşkı” görürüz gibi tabi nerden baksan berbat bir durum.
Fragman çok iyi, olaylar olaylar