Şöyle bir dua et tutar senin duaların ' @Carpe Diem @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @serhatt @cookies @Emre Ozansoy @Dosi @ZeynoNe yapayım Kayseri den İstanbul a gidip döveyim mi🤣
Şöyle bir dua et tutar senin duaların ' @Carpe Diem @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @serhatt @cookies @Emre Ozansoy @Dosi @ZeynoNe yapayım Kayseri den İstanbul a gidip döveyim mi🤣
Böyleleri dalga geçsin sende geç, çarpılasıcalar!!Şöyle bir dua et tutar senin duaların ' @Carpe Diem @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @serhatt @cookies @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno
Bak sinsi Tahsin bacım kocasını sakliyi senin gibiler kapmasın diye @Angelica @Yakamoz-Asi @12.AdamBöyleleri dalga geçsin sende geç, çarpılasıcalar!!
Kendisi gibi çirkinella olduğu için saklıyordur.
Dünkü bölüme şimdi baktım. Kaptan Hasan getirgötürcü oldu. Cemre’m nitroyu açtı tokatlayacak hepsini.
------
Kanal 7 Kalp gözü
Hadi yaa😠
Kız tarih tekerrürden ibaret diyor fragmanda yoksa kuzum Esra yine 10.olarak eleniyi mi dilarayı eleseydi bari @Yakamoz-Asi @The_ErinchKendisi gibi çirkinella olduğu için saklıyordur.
Kız tarih tekerrürden ibaret diyor fragmanda yoksa kuzum Esra yine 10.olarak eleniyi mi dilarayı eleseydi bari @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Ben Esradan ziyade daha başka birinin elendiğini düşünüyorum...Kız tarih tekerrürden ibaret diyor fragmanda yoksa kuzum Esra yine 10.olarak eleniyi mi dilarayı eleseydi bari @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Dilara ya da cemre diyolla bakalımBırak düşmanlarını şimdi eleme var kim elenecek sence
Dilara ya da cemre diyolla bakalım
Cemre gitmişİnşAllah Dilaradır sarı çiyannn
Dilara resmen hata yaptı bişi demediler ya çıldırcam yaaa
33-33 berabere gittiDilaranın istakozu çiğ sırtını keserek yağ döktü sormadılar bile ayrıca yumurtayı unuttu bişi demediler saksısı kalın çiğ yeşillik kısmı eksik yine bişi demediler Cemrenin evirdiler çevirdiler baktılar şaka gibi ya yazık
İ
33-33 berabere gitti
Barbaros’un tabağıydı Cemrenin kaybettiği tabak
Kıvanç değiştirdi
o yıldan bir tek Batuhan kaldı @The_ErinchUlan yarışmayı 2021 Allstara çevirdiler..
Yazılar olsun valla..
Esra Kuzuma başarılar.
Birtek onun için bakacağım.