niye canlı atmışlar reyiz cani mi bunlar 😱@xemrexxx neden şaşırdın yazdığıma
niye canlı atmışlar reyiz cani mi bunlar 😱@xemrexxx neden şaşırdın yazdığıma
Neeeee
Senin ilgi alanın kim🤣bu @serhatt ın ilgi alanı ; oğlu da @Emre Ozansoy un
ben daha çok yönetimle ilgiliyim , hepsini devirip kayı yı yönetebilirimSenin ilgi alanın kim🤣
Bak bak sen mi🤣ben daha çok yönetimle ilgiliyim , hepsini devirip kayı yı yönetebilirim
Aaa yalan söyleme ikisi de ilgi alanım.bu @serhatt ın ilgi alanı ; oğlu da @Emre Ozansoy un
aaa hani cennete gidiyordun hem babasu hem oğluyla olarak bekle gidersin cenneteAaa yalan söyleme ikisi de ilgi alanım.
ben şok 😱
Aaaaa beğenme benimkisi sen beni Şebnem'le mi karıştırdın Böyle mi Olacaktı'da ki.aaa hani cennete gidiyordun hem babasu hem oğluyla olarak bekle gidersin cennete
------
ben şok 😱
şebnem 1999-2000 de yapıyordu sen o yılları nasıl hatırlıyorsun hani genç ve çıtırdınAaaaa beğenme benimkisi sen beni Şebnem'le mi karıştırdın Böyle mi Olacaktı'da ki.
Biraz daha devam edersen bir daha tavuk yiyemecez😂 @xemrexxx
İnternet diye bir şey var ya hani.şebnem 1999-2000 de yapıyordu sen o yılları nasıl hatırlıyorsun hani genç ve çıtırdın
valla orasını bilemeyiz işte senin sözün çok güvenilir değilİnternet diye bir şey var ya hani.
Kişi kendinden bilirmiş işi.valla orasını bilemeyiz işte senin sözün çok güvenilir değil
ay dur batuş 5 ayda 2. kez dokunulmazlık aldı biraz masterchefi izliyim keyifleKişi kendinden bilirmiş işi.
Keyfin batsın. .ssay dur batuş 5 ayda 2. kez dokunulmazlık aldı biraz masterchefi izliyim keyifle
Dünkü bölüme şimdi baktım. Kaptan Hasan getirgötürcü oldu. Cemre’m nitroyu açtı tokatlayacak hepsini.ay dur batuş 5 ayda 2. kez dokunulmazlık aldı biraz masterchefi izliyim keyifle
Kanal 7 Kalp gözü
@Angelica nün ekürisi yine golü atmış @The_Erinch @Yakamoz-AsiDünkü bölüme şimdi baktım. Kaptan Hasan getirgötürcü oldu. Cemre’m nitroyu açtı tokatlayacak hepsini.
------
Kanal 7 Kalp gözü