niye canlı atmışlar reyiz cani mi bunlar 😱@xemrexxx neden şaşırdın yazdığıma
niye canlı atmışlar reyiz cani mi bunlar 😱@xemrexxx neden şaşırdın yazdığıma
Neeeee
Senin ilgi alanın kim🤣
ben daha çok yönetimle ilgiliyim , hepsini devirip kayı yı yönetebilirimSenin ilgi alanın kim🤣
Bak bak sen mi🤣ben daha çok yönetimle ilgiliyim , hepsini devirip kayı yı yönetebilirim![]()
Aaa yalan söyleme ikisi de ilgi alanım.
aaa hani cennete gidiyordun hem babasu hem oğluyla olarak bekle gidersin cenneteAaa yalan söyleme ikisi de ilgi alanım.![]()
ben şok 😱
Aaaaa beğenme benimkisi sen beni Şebnem'le mi karıştırdın Böyle mi Olacaktı'da ki.aaa hani cennete gidiyordun hem babasu hem oğluyla olarak bekle gidersin cennete
------
ben şok 😱
şebnem 1999-2000 de yapıyordu sen o yılları nasıl hatırlıyorsun hani genç ve çıtırdınAaaaa beğenme benimkisi sen beni Şebnem'le mi karıştırdın Böyle mi Olacaktı'da ki.![]()
Biraz daha devam edersen bir daha tavuk yiyemecez😂 @xemrexxx
İnternet diye bir şey var ya hani.şebnem 1999-2000 de yapıyordu sen o yılları nasıl hatırlıyorsun hani genç ve çıtırdın![]()
valla orasını bilemeyiz işteİnternet diye bir şey var ya hani.![]()
Kişi kendinden bilirmiş işi.valla orasını bilemeyiz iştesenin sözün çok güvenilir değil
![]()
ay dur batuş 5 ayda 2. kez dokunulmazlık aldı biraz masterchefi izliyim keyifleKişi kendinden bilirmiş işi.![]()
Keyfin batsın. .ssay dur batuş 5 ayda 2. kez dokunulmazlık aldı biraz masterchefi izliyim keyifle![]()
Dünkü bölüme şimdi baktım. Kaptan Hasan getirgötürcü oldu.ay dur batuş 5 ayda 2. kez dokunulmazlık aldı biraz masterchefi izliyim keyifle![]()
Kanal 7 Kalp gözü
@Angelica nün ekürisi yine golü atmışDünkü bölüme şimdi baktım. Kaptan Hasan getirgötürcü oldu.Cemre’m nitroyu açtı tokatlayacak hepsini.
------
Kanal 7 Kalp gözü![]()