Sana da ederler inş.aaaa @Angelica feat @Çiğdem asuman abla yakında adama tecavüz edecek az kaldı @Dosi @Zeyno @offensive @cookies @Carpe Diem @The_Erinch
Sana da ederler inş.aaaa @Angelica feat @Çiğdem asuman abla yakında adama tecavüz edecek az kaldı @Dosi @Zeyno @offensive @cookies @Carpe Diem @The_Erinch
aaaa @Angelica feat @Çiğdem asuman abla yakında adama tecavüz edecek az kaldı @Dosi @Zeyno @offensive @cookies @Carpe Diem @The_Erinch
Yok gııı tecavüzcü coşkunla nuri alçp gibi düşün onları
Düşünerek yazıyorum ikisi de aynı kadını sırayla fişekliyorlar.Yok gııı tecavüzcü coşkunla nuri alçp gibi düşün onları
Ayy ben 3 yaşınssymışım yayınlandığında🤣🤣Aaa Nevra the sayko azize aslanbey nedret halaya bak sen gençken leylayı oynamış yaprak dökümünde ere o zaman çok çekince yaşlanınca güçlü karakterleri oynuyor demek ki yine açıklığa kavuşturdum @Angelica @Aserat @serhatt @cookies @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Dosi @Yakamoz-Asi @ozmoturk @12.Adam @offensive
Aaa Nevra the sayko azize aslanbey nedret halaya bak sen gençken leylayı oynamış yaprak dökümünde ere o zaman çok çekince yaşlanınca güçlü karakterleri oynuyor demek ki yine açıklığa kavuşturdum @Angelica @Aserat @serhatt @cookies @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Dosi @Yakamoz-Asi @ozmoturk @12.Adam @offensive
Sende Leyla gibi kandırılmaya mahkumsun.Aaa Nevra the sayko azize aslanbey nedret halaya bak sen gençken leylayı oynamış yaprak dökümünde ere o zaman çok çekince yaşlanınca güçlü karakterleri oynuyor demek ki yine açıklığa kavuşturdum @Angelica @Aserat @serhatt @cookies @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Dosi @Yakamoz-Asi @ozmoturk @12.Adam @offensive
Seni pembe paltoyla boğarımSende Leyla gibi kandırılmaya mahkumsun.
Sıkar o biraz.Seni pembe paltoyla boğarım
Sende Leyla gibi kandırılmaya mahkumsun.
Seni pembe paltoyla boğarım
Oğuz kim?Sıkar o biraz.
Ahaahahab @xdragxx olamaz. Sende mi brütüs ?Koyu kavruk.
Olur olur. .ssAhaahahab @xdragxx olamaz. Sende mi brütüs ?
Nein o tadı veremez bana.Olur olur. .ss
Geçen hafta 1 saat izlemiştim. Bugünde açık. Bir ara yine bakınmıştım ama hiç birinde Canan Ergüder sahnesi yoktu. Diziden ayrıldı mı o?Aile 25. Bölüm Fragmanı - Kocamın Moralini Kimse Bozamaz!
Aile 25. Bölüm 2. Fragmanı - Bu Ailede Saklanılan Sırlar Bize Yaramıyor
Bildiğim kadarıyla hayır devam ediyor.Geçen hafta 1 saat izlemiştim. Bugünde açık. Bir ara yine bakınmıştım ama hiç birinde Canan Ergüder sahnesi yoktu. Diziden ayrıldı mı o?
Hayır, hapisten çıktı ve devam ediyor. Ama sahneleri çok az.Geçen hafta 1 saat izlemiştim. Bugünde açık. Bir ara yine bakınmıştım ama hiç birinde Canan Ergüder sahnesi yoktu. Diziden ayrıldı mı o?
1 buçuk saattir bakıyorum hiç sahnesi olmadı. Sadece bahsi geçti, ilginç.Hayır, hapisten çıktı ve devam ediyor. Ama sahneleri çok az.