Bölüm başı 1 küsür milyon lira aldığı için çok beklersin bu performansıAy Yapım koridorlarında Başak Dizer'den beklediğim performans.
Bölüm başı 1 küsür milyon lira aldığı için çok beklersin bu performansıAy Yapım koridorlarında Başak Dizer'den beklediğim performans.
Avucunu yala.Nerde gııı link ver 😱
Demek linkleri kaydettiğini itiraf ediyorsun edep ve ahlak kumkuması olan sana yakışmadıAvucunu yala.
Öyle bir itirafta bulunduğumu hatırlamıyorum.Demek linkleri kaydettiğini itiraf ediyorsun edep ve ahlak kumkuması olan sana yakışmadı
2 mesaj önce söyledinÖyle bir itirafta bulunduğumu hatırlamıyorum.
Yoo ne manağğ.2 mesaj önce söyledin
Ay Yapım koridorlarında Başak Dizer'den beklediğim performans.
Tartışma yaratacak bir sahne değildi ki🤣
Bölüm başı 1 küsür milyon lira aldığı için çok beklersin bu performansı
@Angelica bu diziye de girmiş @Dosi @Zeyno @cookies @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @mrt-06Avucunu yala.
Ben de girmek isterim Kıvanç'ın yanına.@Angelica bu diziye de girmiş @Dosi @Zeyno @cookies @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @mrt-06
@Angelica bu diziye de girmiş @Dosi @Zeyno @cookies @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @mrt-06
Parlaklar dışında kimse yanaşmasın pls. .ssSon sahne güldürdü @serhatt'a da böyle biri yanassa ne yapar acaba
Kız diziye konuk olmuşsun 😂😂Parlaklar dışında kimse yanaşmasın pls. .ss
Aaa evet Kerem Çatay teklif edince kıramadım.
Gerçekleri haykırmaya devam edeceğim.Tam @serhatt 'tan duyabilecegimiz hareketler
Nasıl yakaladın be😂
Ay Yapım koridorlarında Başak Dizer'den beklediğim performans.
Tartışma yaratacak bir sahne değildi ki🤣
Bölüm başı 1 küsür milyon lira aldığı için çok beklersin bu performansı
Avucunu yala.
Son sahne güldürdü @serhatt'a da böyle biri yanassa ne yapar acaba
Nasıl yakaladın be😂
aaaa @Angelica feat @Çiğdem asuman abla yakında adama tecavüz edecek az kaldı @Dosi @Zeyno @offensive @cookies @Carpe Diem @The_ErinchÇarpik için kolay böyle şeyleri kovalıyor.
@xemrexxx
@Angelica @Çiğdem ile düet mi yapıyor?aaaa @Angelica feat @Çiğdem asuman abla yakında adama tecavüz edecek az kaldı @Dosi @Zeyno @offensive @cookies @Carpe Diem @The_Erinch