Türkiye sadece clublardan mı ibaret? Ben tezimin arkasındayım, net olarak Of Of’u bilen daha çoktur. Hande Yener fanı olduğun için objektif konuşamıyorsun anladım ben seni. Ayrıca Of Of ve Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor’u karşılaştırdım ben. Mor ve ötesini kendin araya soktun yine.
AKRA tam bir 2000s bakkal müzik örneği. Sana göre kaliteli olabilir. Yine subjektifliğine veriyorum…
Of Of 2000'lerin en kült şarkısı olabilir o tartışmaya kapalı zaten ama sonuç olarak Gülşen son 7 yılda albüm yayınlamamasına rağmen, albümleri patlayan ve hit çıkarmak için Benden Bir Tane Daha Yok gibi tiktok şarkısı seviyesine düşen Hande Yener kadar bakkal olmadı ve olmayacak da.1. Albümlerin başarısı üzerinden kıyasladığım için kategoriler karışmış olabilir. En iyi şarkı ve en iyi kadın sanatçı ödüllerinden bahsediyorum.
2. Of Of'u daha çok mu bilen çıkar? Türkiye dışında mı yaşıyorsun anlamadım. Ben hala girdiğim neredeyse her clubta vs Kırmızı'yı, Acele Etme'yi duyuyorum ama Of Of'u hayatım boyunca dışarıda duyduğum tek mekan Gülşen konseriydi sanırım. Bırak Of Of'u Gülşen'in bütün şarkılarını toplasan Kırmızı'nın bilinirliğine erişebilir mi emin değilim.
3. Ödüllerin hak eden veya hak etmeyen isimlere verilmesini geçtim, direkt torpil ve hile yapılmasından bahsediyorum. Hande'nin o yıl main kategorilerde oylamada 1.olduğunu, Gülşen'in 2.olduğunu ama o dönem Doğuş Medya ile de ortaklığı olan Erol Köse'nin sevgilisine torpil yaptırması yılların magazin konusu. Direkt 1.kişil ağızlardan itiraf edilmiş bir gerçek. Şokopop izlememiş miydin?
4. Bakkal müziği; basit, sanatsal değeri olmayan, sırf ticari kaygılarla yapılan pop müziğe denmiyor mu? Bir türkçe pop harikası olan AKRA ve bakkal ne alaka?
5. mor ve ötesi zaten o gece 2 ödül kazandı da o yıla çok net bir şekilde mvö ve Hande ambargo koymuş. Grammy ülkemizde olsa bütün ödüller ikisi üzerinden paylaştırılırdı.
6. Bayağı güncelliğini koruyan hak edilmiş bir ödülmüş gerçekten ya, baksana ne güzel ulaşmış günümüze.
Ekli dosyayı görüntüle 124358
Ekli dosyayı görüntüle 124359
Mor'un da o albümden dinlenen iki şarkısı var sadece. Diğer 8'inden millet bi haber iken verilen ödüller fazla olmuş bence. Adaylık yeter de artardı.