The_Erinch
Favori Üye
Ne dedi gııı 2.turda izlemeye başlıcamEsraaa Kuzummmm bile Dilaraya lafı çakmış 🤭🤭🤭
Fragmanda gösterdi laaaNe dedi gııı 2.turda izlemeye başlıcam
Haaa onu ben de gördüm iyi söylüyor kuzum ablaFragmanda gösterdi laaa
Daha gelmedi.
Son ikiye Alican ve Batuhan kaliyi diyollaBatuhan gaza gelmesen o güzelim eti çok daha iyi kullanırdın...
Ne hastalığı?@serhatt ile @Emre Ozansoy teselliye gider artıkın @Angelica senin cia lar yanılacak mı bakalım @12.Adam @The_Erinch @Yakamoz-Asi @cookies @Carpe Diem @Dosi @Zeyno
Kurtarmış kendini bu rezil kurgudan.@serhatt ile @Emre Ozansoy teselliye gider artıkın @Angelica senin cia lar yanılacak mı bakalım @12.Adam @The_Erinch @Yakamoz-Asi @cookies @Carpe Diem @Dosi @Zeyno
Kanla ilgili bişiymiş sürekli iğne olup çok çalışmaması lazımmışNe hastalığı?
Başta gelmeseydi keşke...Kurtarmış kendini bu rezil kurgudan.
Keşke. Umarım oyunculuğa adım atar da izleriz kendisini bol bol. Ne de olsa ekran enerjisi oldukça yüksek bir isim.Başta gelmeseydi keşke...
En sevdiğim sezon 2020 diye boşuna demiyorum ilk 4 ün 3 ü gelmedi anlayıp olacaklarıKeşke. Umarım oyunculuğa adım atar da izleriz kendisini bol bol. Ne de olsa ekran enerjisi oldukça yüksek bir isim.
Senin kem gözün, nazarın yüzünden...Kanla ilgili bişiymiş sürekli iğne olup çok çalışmaması lazımmış
------
Başta gelmeseydi keşke...
Bugüne kadar yanılmadilar bakalım bu sefer yanılmalarini istiyorum ya 🥺@serhatt ile @Emre Ozansoy teselliye gider artıkın @Angelica senin cia lar yanılacak mı bakalım @12.Adam @The_Erinch @Yakamoz-Asi @cookies @Carpe Diem @Dosi @Zeyno
Bende hepsi engelli, sevmiyorum spoiler işlerini.. Emek hırsızlığı benim için.@serhatt ile @Emre Ozansoy teselliye gider artıkın @Angelica senin cia lar yanılacak mı bakalım @12.Adam @The_Erinch @Yakamoz-Asi @cookies @Carpe Diem @Dosi @Zeyno
Bugüne kadar yanılmadilar bakalım bu sefer yanılmalarini istiyorum ya 🥺
Alican da meloş teyze gibi oyuncuymuşBende hepsi engelli, sevmiyorum spoiler işlerini.. Emek hırsızlığı benim için.
Ama doğruysa ikiside sevdiğim yarışmacı ikisinede üzülürüm.
Ama Alican, Batuhan dan 1 tık fazla seviyorum. Batuhan sergenlerlede samimi çünkü 😑 o yüzden umarım Alican elenmemişdir.
En zevkli yerinde gidiyorsun 5 ay 2021 tayfayı izledin tam adamlar elenecek bırakıyorsun 😱Yarışma benim için fiilen bitmiştir. Bundan sonra öylesine izler geçerim. Alican gitti kurtardı kendini. Hastalığını daha da büyütmesin. Dilara'ya da kupasını versinler daha fazla bizi yormasınlar.
Meloş teyzeni katmasan olmuyor dimiAlican da meloş teyze gibi oyuncuymuş
------
En zevkli yerinde gidiyorsun 5 ay 2021 tayfayı izledin tam adamlar elenecek bırakıyorsun 😱