Kaynağa bak hizaya gel. @AngelicaTeyzoş cialardan haber almış
Teyzoş cialardan haber almış
Kıvanç'ın yanına ben yakışırım sadece.
Modernleştirmiş işte.Ay skandal eren in yemeğinin nesi imam bayıldı be
Kız onu bunu bırak Kenan imirzalıoğlu sinem kobalı aldatmış 😱 @serhatt @Yakamoz-Asi @Carpe Diem @Dosi @The_Erinch
Hak etmiştir ecünnü.
Aynen yazacaktım öyle bir adam neden böyle bir hata yaptı bu ecünnüyle evlendi ceremesini çeksin.Yok artik 😱 da bunun masterchef ile alakasi nedir merak ettim simdi
Sinem Kenan'i aldatsaydi da böyle mi yazacaktin
Kaynağa bak hizaya gel. @Angelica
Tuz olayından sonra Dilaraya kaşık atılması bir rezalet..
Ayazın siyah noktasını gözüne sokmak için 45 açıdan görüntü verdiler.. Dilaranın olayı için hiçbir aksiyon yok...
Birde sürekli Dilarada Dilara.. Şeflerinde artık şirazesi kaydı...
Esraya üzüldüm.. 3 de 2 yaptı, 6.dokunulmazlığını aldı, sürekli takım değişikliği yaşıyor, kaçkare yenilen takıma denk geldi... Kadın tek derdi bonesi, kirpikleri ve yemek yapmak.. Umarım ilk 10 a kalır.
Yok artik 😱 da bunun masterchef ile alakasi nedir merak ettim simdi
Hasan ın hocası tam @Angelica sevdiği pos bıyıklı hafif göbekli Anadolu erkeği 40 lı yaşlarda kaçırmaz Teyzoş onuAynen yazacaktım öyle bir adam neden böyle bir hata yaptı bu ecünnüyle evlendi ceremesini çeksin.
Hasan kim?Hasan ın hocası tam @Angelica sevdiği pos bıyıklı hafif göbekli Anadolu erkeği 40 lı yaşlarda kaçırmaz Teyzoş onu
Bir de hasan ın ikizi varmış onu da serhata iteleyip @Emre Ozansoy ile elti yaparız ikisini kurtuluruz
@Dosi min zaten emeklilik hayali kapadokya da hanımağa olmak hepsi aynı yere doluşur biz de kurtuluruz %
@cookies @Carpe Diem @Zeyno @ozmoturk
@Emre Ozansoy un gönlünün efendisiHasan kim?
@Emre Ozansoy un gönlünün efendisi
Çirkinin teki. .ss
Ne saçmalıyorsun Allah aşkına 😂Hasan ın hocası tam @Angelica sevdiği pos bıyıklı hafif göbekli Anadolu erkeği 40 lı yaşlarda kaçırmaz Teyzoş onu
Bir de hasan ın ikizi varmış onu da serhata iteleyip @Emre Ozansoy ile elti yaparız ikisini kurtuluruz
@Dosi min zaten emeklilik hayali kapadokya da hanımağa olmak hepsi aynı yere doluşur biz de kurtuluruz %
@cookies @Carpe Diem @Zeyno @ozmoturk
@The_Erinch abin onayladı sana söz düşmezNe saçmalıyorsun Allah aşkına 😂
Tuz olayından sonra Dilaraya kaşık atılması bir rezalet..
Ayazın siyah noktasını gözüne sokmak için 45 açıdan görüntü verdiler.. Dilaranın olayı için hiçbir aksiyon yok...
Birde sürekli Dilarada Dilara.. Şeflerinde artık şirazesi kaydı...
Esraya üzüldüm.. 3 de 2 yaptı, 6.dokunulmazlığını aldı, sürekli takım değişikliği yaşıyor, kaçkare yenilen takıma denk geldi... Kadın tek derdi bonesi, kirpikleri ve yemek yapmak.. Umarım ilk 10 a kalır.
Yok artik 😱 da bunun masterchef ile alakasi nedir merak ettim simdi
Çirkinin teki. .ss
Aaaa hocası da Tahsin gibi hemen gözlemleyip dedikoduya geçmiş 😱Ne saçmalıyorsun Allah aşkına 😂
Sinsirella Taso gibi ağzı değil , eli işliyor. #ForeverCemreAaaa hocası da Tahsin gibi hemen gözlemleyip dedikoduya geçmiş 😱
🤣Bu ben emree 🤣Aaaa hocası da Tahsin gibi hemen gözlemleyip dedikoduya geçmiş 😱
Ay etiketleme beni şu saçmalıklara.Aaaa hocası da Tahsin gibi hemen gözlemleyip dedikoduya geçmiş 😱