Senin sonunFatih ona bakmaz hoşt. .ss
Senin sonunFatih ona bakmaz hoşt. .ss
Benim sonum ancak Adnan’a kalan Madama olur.
Kimin?Aynı anda iki dizi yazan Melis Civelek & Zeynep Gür yine çok güzel saçmalamış, ikizi çıktı geldi.
Ömer'in ikizi Bekir. Muhtemelen hayaldir ama bu bile saçma.Kimin?
Kimin?
Baloncuk patladı mı bir gidip adamı kontrol edin sevaptır x😂Ömer'in ikizi Bekir. Muhtemelen hayaldir ama bu bile saçma.
Senin kafanda patlar inş.Baloncuk patladı mı bir gidip adamı kontrol edin sevaptır x😂
Heyatım farah da seni örnek alıyor galiba sen de yapıp yapıp imam hatip kökenine dönüyorsunSenin kafanda patlar inş.
Allah tövbe eden kullarını affeder.Heyatım farah da seni örnek alıyor galiba sen de yapıp yapıp imam hatip kökenine dönüyorsun
Sanki montaj gibi çıkmış Sadece bir bölüm yer alacakmış.Kız şaka mı bu imana gelmiş @Aserat kılıklı farah 😱 @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Carpe Diem @ozmoturk @cookies @Angelica @Dosi @Zeyno @12.Adam
Kız bunlardaki zeka seviyesi aynı @serhatt ile @Emre OzansoySanki montaj gibi çıkmış Sadece bir bölüm yer alacakmış.
Yeni bölümü izleyemedim.
Bölümü izlemedim daha. Bu gidişle hafta içine kadar vaktim olmayacak.Az spoi yedirdin bana
Senin zekana daha çok benziyor.
Kız sendeki fatih sevgisinin esas nedeni anlaşıldı @12.Adam @Angelica @cookies @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @offensive @ozmoturk @batuhankaralar @Emre OzansoySenin zekana daha çok benziyor.
Eee hem tip hem para var ikisi bir arada.Kız sendeki fatih sevgisinin esas nedeni anlaşıldı @12.Adam @Angelica @cookies @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @offensive @ozmoturk @batuhankaralar @Emre Ozansoy
Ev para kaynıyor , masak her an basabilir. @Angelica @cookies @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @offensive @ozmoturk @batuhankaralar @Emre Ozansoy ozansoy @serhattKız sendeki fatih sevgisinin esas nedeni anlaşıldı @12.Adam @Angelica @cookies @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @offensive @ozmoturk @batuhankaralar @Emre Ozansoy
Sus sus. .ssEv para kaynıyor , masak her an basabilir. @Angelica @cookies @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @offensive @ozmoturk @batuhankaralar @Emre Ozansoy ozansoy @serhatt
Ev para kaynıyor , masak her an basabilir. @Angelica @cookies @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @offensive @ozmoturk @batuhankaralar @Emre Ozansoy ozansoy @serhatt
Ders alın bu sözlerden melunlarSus sus. .ss
Melis Civelek farkı.Ders alın bu sözlerden melunlar