Çok iyi fikirmiş 🤣@Yakamoz-Asi yi böyle tutuklamışlar gerçi tutuklamaya bu gelse @Carpe Diem ile @Emre Ozansoy kendilerini kelepçeletmeden bırakmaz @cookies @Zeyno
Çok iyi fikirmiş 🤣@Yakamoz-Asi yi böyle tutuklamışlar gerçi tutuklamaya bu gelse @Carpe Diem ile @Emre Ozansoy kendilerini kelepçeletmeden bırakmaz @cookies @Zeyno
Till death e bakin Netflixte@Yakamoz-Asi yi böyle tutuklamışlar gerçi tutuklamaya bu gelse @Carpe Diem ile @Emre Ozansoy kendilerini kelepçeletmeden bırakmaz @cookies @Zeyno
Teyzoş sen de bu şarkıyı akına söylüyormuşsın rüyandaÇok iyi fikirmiş 🤣
Uydur uydur ipe diz.
Madonna teyzemiz bayrakları karıştırmış ama sonra düzeltmiş medyamızın diline düştü yinede
@xemrexxx @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Allah'tan İsviçre bayrağı koymamıṣ
Sapla samanı @xemrexxx
Ajda Nenemde böyle 🤭🤭
aaaa resmen @serhatt @Carpe Diem @cookies @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Angelica gibi oğlanlaırn kapısına dayandı kuduruklar dizide 😱 @ozmoturk @mrt-06Çok iyi fikirmiş 🤣
Cadilar bayrami mafyasi geldiaaaa resmen @serhatt @Carpe Diem @cookies @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Angelica gibi oğlanlaırn kapısına dayandı kuduruklar dizide 😱 @ozmoturk @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 123920
Uydur uydur ipe diz.
Madonna teyzemiz bayrakları karıştırmış ama sonra düzeltmiş medyamızın diline düştü yinede
@xemrexxx @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Allah'tan İsviçre bayrağı koymamıṣ
Ben neyi karıştırdım yahu
Sapla samanı @xemrexxx
Ajda Nenemde böyle 🤭🤭
Aaaa serhatın hikayesini anlatıyorlar 😱 @ozmoturk @Zeyno @cookies @mrt-06Çok iyi fikirmiş 🤣
Zehra'nın aile ağacına benzemiş
Arka sokaklarin ünal baskomiseri
Kuz burada @serhatt usülü bir kutlama olmuş 😂😱Zehra'nın aile ağacına benzemiş
Aaaa pes ayol. 😱Kuz burada @serhatt usülü bir kutlama olmuş 😂😱
@Carpe Diem @cookies @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam
Kuz burada @serhatt usülü bir kutlama olmuş 😂😱
@Carpe Diem @cookies @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam
Nasıl taş…. lı bir gol atmışsa.Aaaa pes ayol. 😱
Kuz sen de Faruk Forumdashtan ayrılırken ben ifade vermiştim, Best modellara her ay 250k harcıyor bu vermeyin nafaka demiştim, zırnık alamamıştın o geldi aklımaAaaa pes ayol. 😱
Hoşgeldin tekrardanVay be.
Şifremi sıfırlayıp giriş yaptığımda aklıma gelen ilk konular yine oyun bölümü oldu. Sanırım 50 yaşıma da gelsem 60 da 70 de olsam oyun oynamak. Evet foruma girince ve bu konuyu görünce tam olarak bunu düşündüm.
Hoşbuldum. Nasılsınız forum aynı şenlik insanlar mutlu bir arada aile gibi mi?Hoşgeldin tekrardan
En son ne zaman aktiftin hatırlamıyorum ama oldu baya şeyler. Eski kaoslar kavgalar yok ama, 2020’den itibaren baya bir huzurlu senelerimiz oldu sonra yavaş yavaş eskiler ara vermeye başladı. Şimdi ise oldukça durgun eskiye oranla.Hoşbuldum. Nasılsınız forum aynı şenlik insanlar mutlu bir arada aile gibi mi?
Son durum mesajıma bakılırsa 2020 de girmişim en son. Zaten email bile hangisi unutmuşum. Şifreyi sıfırlamam 3 4 gün sürdü. İyi ortam şenlik sıkıntı yokEn son ne zaman aktiftin hatırlamıyorum ama oldu baya şeyler. Eski kaoslar kavgalar yok ama, 2020’den itibaren baya bir huzurlu senelerimiz oldu sonra yavaş yavaş eskiler ara vermeye başladı. Şimdi ise oldukça durgun eskiye oranla.