Uydur uydur ipe diz.Forum tarihi 2016/10/08 de kayıtlı hepsi
Uydur uydur ipe diz.Forum tarihi 2016/10/08 de kayıtlı hepsi
Madonna teyzemiz bayrakları karıştırmış ama sonra düzeltmiş medyamızın diline düştü yinede
@xemrexxx @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Yaşlılık işte @Angelica da böyleMadonna teyzemiz bayrakları karıştırmış ama sonra düzeltmiş medyamızın diline düştü yinede
İsveç ve İsviçre’yi çok karıştırırlar zaten aman bayrakta eksik kalsınlarAllah'tan İsviçre bayrağı koymamıṣ
Yaşlılık işte @Angelica da böyle
Sapla samanı @xemrexxxBen neyi karıştırdım yahu
Sapla samanı @xemrexxx
Unutmuşsun tekrar şart. @xemrexxxSamanı karıştırmam mümkün değil zamanında çok ineğe baktık biz çok süt sağdım
Unutmuşsun tekrar şart. @xemrexxx
Ömer inanıyormusun sende ya😂Valla @Angelica sakın böyleyim deme bana
Ömer inanıyormusun sende ya😂
Pelinin hamile olmasını seven seyirciye Tutkunun hamile olma şoku haluk çetinoğlundanÖmer inanıyormusun sende ya😂
Ajda Nenemde böyle 🤭🤭Madonna teyzemiz bayrakları karıştırmış ama sonra düzeltmiş medyamızın diline düştü yinede
bende cadılar bayramı mafyası yazsam mı diye düşünüyorum senaryomda @The_ErinchAjda Nenemde böyle 🤭🤭
İnanmıyorum ama olur mu olabilir yani
Uydur uydur ipe diz.
Madonna teyzemiz bayrakları karıştırmış ama sonra düzeltmiş medyamızın diline düştü yinede
Allah'tan İsviçre bayrağı koymamıṣ
Ben neyi karıştırdım yahu
Sapla samanı @xemrexxx
@Yakamoz-Asi yi böyle tutuklamışlar gerçi tutuklamaya bu gelse @Carpe Diem ile @Emre Ozansoy kendilerini kelepçeletmeden bırakmaz @cookies @ZeynoAjda Nenemde böyle 🤭🤭