Sen de gazı iyice verdin banaevet kendisi baṣtan tam YÇ ci değilmiṣ.
![]()
Benmi değilmişim aşk olsun ömer
Sen de gazı iyice verdin banaevet kendisi baṣtan tam YÇ ci değilmiṣ.
![]()
Ben sadece gerçekleri yazıyorum
Ben YÇ ilk bölüm izlemiştim. Hamam sahnesi harici güzel bulmuştum, sonra Murat Soner’i izledim ve soğuyup izlememe kararı aldım![]()
Ben sadece gerçekleri yazıyorum
Ben YÇ ilk bölüm izlemiştim. Hamam sahnesi harici güzel bulmuştum, sonra Murat Soner’i izledim ve soğuyup izlememe kararı aldım![]()
Benmi değilmişim aşk olsun ömer![]()
sen ortağını meğerse en başından kaybetmişsinhiç belli etmiyordu, bu sezon izlediğine şahit oldum
![]()
Yani. Hem YÇ hem KṢ izleyen tam YÇci olmaz. Olamaz. Acı ama öyle.![]()
KŞ’yi eleştirisini izlemedimkiMurat'ı izledikten sonra KṢye devam etmen de ne bileyim.Neysee
![]()
Çünkü geçen sezon reyting konusunda işaretlemiyordum o yüzden bilmiyordun bu sezon işaretledim maşallah çok dikkatlisin yakaladın hemen
------
Kızacağım ama ya yeter
Bazı mevzuları daha net görmemi sağladı diyelimO adama göre izlememek mi ay zeyno![]()
Valla iyi ki yakalamıṣ yoksa ben saf saf sağımda xemrexxx solumda sen YÇci derneğindeyim sanacaktım.
Teṣekkürler @Dosi gözüm açıldı.![]()
Ha demek ondan, benim gibi biri yoksa bu kadar geç farketmemeliydiÇünkü geçen sezon reyting konusunda işaretlemiyordum o yüzden bilmiyordun bu sezon işaretledim maşallah çok dikkatlisin yakaladın hemen
------
Kızacağım ama ya yeter
Rica ederim. Kandırılmana müsade edemezdimValla iyi ki yakalamıṣ yoksa ben saf saf sağımda xemrexxx solumda sen YÇci derneğindeyim sanacaktım.![]()
Teṣekkürler @Dosi gözüm açıldı.![]()
Çünkü geçen sezon reyting konusunda işaretlemiyordum o yüzden bilmiyordun bu sezon işaretledim maşallah çok dikkatlisin yakaladın hemen
------
Kızacağım ama ya yeter ben bugüne hem yç savunmadımmı ya aşk olsun
Ay durun küsmeyin be, ben @xemrexxx gibi hissettim kendimi, ara bozmadım umarımÇok kırıldım konuşmuyorum...
Çok kırıldım konuşmuyorum...
Bir ayağı çukura girmişler ile işim olmaz benim.
Ooo o zaman yerimizi alalımDur daha bu baṣlangıç. Yarın birde cuma yüklenmem gerek![]()
Ooo o zaman yerimizi alalım
![]()
Zaten yarın akşam değil, cumartesi sabahı tartışmalar başlıyorTek baṣıma kaldım has YÇcı olarak, karṣımda tüm forum. Akrep burcuyum ama es geçmeyelim. Dua etsinler yarın akṣam yemekteyim.![]()
Zaten yarın akşam değil, cumartesi sabahı tartışmalar başlıyor
Yalnız tüm forum demiyelim, ben bir diziye fanatiklik yapıp körü körüne savunma yapan biri değilim![]()
Çok kırıldım konuşmuyorum...
Iyyy yap yap üzül sen deAy durun küsmeyin be, ben @xemrexxx gibi hissettim kendimi, ara bozmadım umarım![]()
Tek baṣıma kaldım has YÇcı olarak, karṣımda tüm forum. Akrep burcuyum ama es geçmeyelim. Dua etsinler yarın akṣam yemekteyim.![]()
Masterchef twiiter instagram geziyorumAaaaaaa seni dahil etmezsem olmaz.Sonuçta YÇye sırt dönmüṣsün ve KṢ izliyorsun. KṢ izleyen herkes radarıma girer.
------
Böyle yazıp forumdan kaçınca artık KṢ izlemeye gitti diye düṣünmüyor değilim. Ṣüpheli durumlar.![]()