Sen de gazı iyice verdin bana evet kendisi baṣtan tam YÇ ci değilmiṣ.
Benmi değilmişim aşk olsun ömer
Sen de gazı iyice verdin bana evet kendisi baṣtan tam YÇ ci değilmiṣ.
Ben sadece gerçekleri yazıyorum
Ben YÇ ilk bölüm izlemiştim. Hamam sahnesi harici güzel bulmuştum, sonra Murat Soner’i izledim ve soğuyup izlememe kararı aldım
Ben sadece gerçekleri yazıyorum
Ben YÇ ilk bölüm izlemiştim. Hamam sahnesi harici güzel bulmuştum, sonra Murat Soner’i izledim ve soğuyup izlememe kararı aldım
Benmi değilmişim aşk olsun ömer
sen ortağını meğerse en başından kaybetmişsin hiç belli etmiyordu, bu sezon izlediğine şahit oldum
Yani. Hem YÇ hem KṢ izleyen tam YÇci olmaz. Olamaz. Acı ama öyle.
KŞ’yi eleştirisini izlemedimki , YÇ dedim.Murat'ı izledikten sonra KṢye devam etmen de ne bileyim. Neysee
Çünkü geçen sezon reyting konusunda işaretlemiyordum o yüzden bilmiyordun bu sezon işaretledim maşallah çok dikkatlisin yakaladın hemen
------
Kızacağım ama ya yeter
Bazı mevzuları daha net görmemi sağladı diyelimO adama göre izlememek mi ay zeyno
Valla iyi ki yakalamıṣ yoksa ben saf saf sağımda xemrexxx solumda sen YÇci derneğindeyim sanacaktım.
Teṣekkürler @Dosi gözüm açıldı.
Ha demek ondan, benim gibi biri yoksa bu kadar geç farketmemeliydi detayları yakalamak bizim işimiz 😎 @baron @12.AdamÇünkü geçen sezon reyting konusunda işaretlemiyordum o yüzden bilmiyordun bu sezon işaretledim maşallah çok dikkatlisin yakaladın hemen
------
Kızacağım ama ya yeter
Rica ederim. Kandırılmana müsade edemezdimValla iyi ki yakalamıṣ yoksa ben saf saf sağımda xemrexxx solumda sen YÇci derneğindeyim sanacaktım.
Teṣekkürler @Dosi gözüm açıldı.
Çünkü geçen sezon reyting konusunda işaretlemiyordum o yüzden bilmiyordun bu sezon işaretledim maşallah çok dikkatlisin yakaladın hemen
------
Kızacağım ama ya yeter ben bugüne hem yç savunmadımmı ya aşk olsun
Ay durun küsmeyin be, ben @xemrexxx gibi hissettim kendimi, ara bozmadım umarımÇok kırıldım konuşmuyorum...
Çok kırıldım konuşmuyorum...
Bir ayağı çukura girmişler ile işim olmaz benim.
Ooo o zaman yerimizi alalımDur daha bu baṣlangıç. Yarın birde cuma yüklenmem gerek
Ooo o zaman yerimizi alalım
Zaten yarın akşam değil, cumartesi sabahı tartışmalar başlıyorTek baṣıma kaldım has YÇcı olarak, karṣımda tüm forum. Akrep burcuyum ama es geçmeyelim. Dua etsinler yarın akṣam yemekteyim.
Zaten yarın akşam değil, cumartesi sabahı tartışmalar başlıyor
Yalnız tüm forum demiyelim, ben bir diziye fanatiklik yapıp körü körüne savunma yapan biri değilim
Çok kırıldım konuşmuyorum...
Iyyy yap yap üzül sen deAy durun küsmeyin be, ben @xemrexxx gibi hissettim kendimi, ara bozmadım umarım
Tek baṣıma kaldım has YÇcı olarak, karṣımda tüm forum. Akrep burcuyum ama es geçmeyelim. Dua etsinler yarın akṣam yemekteyim.
Masterchef twiiter instagram geziyorumAaaaaaa seni dahil etmezsem olmaz. Sonuçta YÇye sırt dönmüṣsün ve KṢ izliyorsun. KṢ izleyen herkes radarıma girer.
------
Böyle yazıp forumdan kaçınca artık KṢ izlemeye gitti diye düṣünmüyor değilim. Ṣüpheli durumlar.