fragman karisiik olmus. yine de bazi noktalar da bir fikir edinilebilir.
>>>
benim adima, senaryo bakimindan -gecen sezonun kanimca en farkli ve dikkat cekici dizileri arasindaydi. arti olarak ,ozellikle son bolumlerindeki *ters koseler dolayli peak olan sahnelerle bezeli hikayesine -bir kac kez deginip, alkisi sunmustum senaristin kalemine yonelik.
yeni sezona dair -bu son 2 oyuncu secimini de basarili buldugumu belirtebilirim. hatice aslan gibi bir onemli oyuncu nun gelmesi kiymetli.
diger oyuncuyu da(burak tamdogan) yanilmiyorsam -engin akyurek'in diger isinde izleyip bayagi begenmistim oyunculugunu... < kara para ask dizisinde -abi kardes rolleri ile iyi sahnelere imza atmislardi... <
@Angelica izledin mi kpa dizisini ?
bu arada ,firat tanis dizi de kaldi mi gitti mi buna dair haber goremedim
.
fragman biraz karisik yapilmis.
anladigim kadariyla - beklendigi gibi anne ve cocugu alip goturmusler.
gorunuse gore farah'a eziyet edecekler hem psikolojik , hem fiziksel(hamam sahnesi ornk) ...
tahir ile olan mutlu tablosu yuzunden - eski es psikoya baglayip farah'i darlayacak gibi...
tahir cilgina donmus vaziyette farah ve ufakligi kaybettiginden vicdan azabi , sinir ,uzuntu vs den dolayi -ya temelli cokup pes edecek / ya onlarin yasadigini ogrenip(villain ile teldeki konusma) onlari bulmak/kurtarmak icin soluksuz ve amansiz bir takibe ve savasa girisecek. < tam da benim bu nokta da beklentim daha dogrusu merakim ; bu yolda tahir yanliz mi yuruyecek yoksa kardesi ona eslik edecek mi .
sezon finali fazla muallakta kaldigindan, yine de bir umut abi kardes li yeni sezon gorecegimizi bekledigimden , dolayisiyla da hem bu yolda ikisi omuz omuza verip farah ve ufakligi kurtarmaya cabalayacaklari ,hem de birbirlerinden ayri kaldiklari yillarin ozlemini abi kardes duygu dolu sahnelerin oldugu bolumleri izleyecegimizi tahmin ediyordum. bakalim bu olasiliklar gerceklesecek mi ,yoksa firat tanis'siz -diger bir deyisle kavusamadigi kardesin den yoksun olan bir tahir mi izleyecegiz,-bekleyip gormeli.
senariste , sezon finalinde dizinin bu basligi altinda yazmistim.
ozellikle -ciftlerin uyumu cok iyi yakalanmisti, dolayisiyla bozmaya da gerek yok.