- Reaksiyon puanı
- 33,783
- Puanı
- 1,061
Ee peki beğendin mi ?
Diğerleri üşengeç tayfa olduğu için iş başa düşüyor
Yani "oha", "aman yarabbi", "oyssss" diyecek kadar olmasa da sade bir güzelligi var
Fark ettim evet
Ee peki beğendin mi ?
Diğerleri üşengeç tayfa olduğu için iş başa düşüyor
Ama bir “eh” düşüncesinden fazladır illaki? Ben kendisini güzel buluyorum ama yarışmada hiç bir zaman desteklemedim. Sevemedim onu bir türlü yarışmacı olarak ondan daha fazla sevecek isimler oluyordu geneldeYani "oha", "aman yarabbi", "oyssss" diyecek kadar olmasa da sade bir güzelligi var
Fark ettim evet
Güzel kadın ayrıca sempatikte.Yani "oha", "aman yarabbi", "oyssss" diyecek kadar olmasa da sade bir güzelligi var
Fark ettim evet
Ama bir “eh” düşüncesinden fazladır illaki? Ben kendisini güzel buluyorum ama yarışmada hiç bir zaman desteklemedim. Sevemedim onu bir türlü yarışmacı olarak ondan daha fazla sevecek isimler oluyordu genelde
Güzel kadın ayrıca sempatikte.
En son ne zaman seyrettin?Evet evet, o kesin, bir "eh" den cok fazlasi
Bak bak, demek sende güzel buluyorsun... güzel
Yarismaci olarak hic bilmem, zaten büyük ihtimal yine izlemem Survivor'i
En son ne zaman seyrettin?
Epeydir seyretmemişsin.Valla yillar oldu sanirim, ilk sezonlarindan birini izlemistim sanirim. 3T veya Turabi'nin oldugu ilk sezon olabilir.
Ben izleyip izlemeyeceğim hakkında henüz bir karara varmadım ama geçen seneden fazlası olacağını sanmıyorumEvet evet, o kesin, bir "eh" den cok fazlasi
Bak bak, demek sende güzel buluyorsun... güzel
Yarismaci olarak hic bilmem, zaten büyük ihtimal yine izlemem Survivor'i
------
Sempatik ise tamamdir bu is
Hande Erçel be gerçi o da estetiklere bulaşıp eski doğallığını kaybetmeye başladı gibi :/Bu Hande dediginiz isim soyismi nedir bir görelim hangi dizide oynuyor birde
Hande Erçel be gerçi o da estetiklere bulaşıp eski doğallığını kaybetmeye başladı gibi :/
Ekli dosyayı görüntüle 123073
------
Bak bak, edit etmiş mesajı ben foto bulana kadar sjsjjsjjs
Benimde en sevdiğim Hande Erçel fotosu. Bunu bulmak biraz zaman aldı sjjsjsIste bak bu fotograf tam bir "oyssss" fotografi. Bence ben bu fotografi profil fotografi yapayim.
Dün ki dizileri arastirdim hande kim diye, sonra fark ettim.
Benimde en sevdiğim Hande Erçel fotosu. Bunu bulmak biraz zaman aldı sjjsjs
Yakıştı.
Bu ara bir sürü dizi başlayacak. Bakalım kaç tanesi bizi oltasına alacak
İlk başta çok iyi başlaya bilir ama diziler o zamana kadar güzel kitle ederse belirli günlerde sadece iyi reyting alabilir. Bir kaç günlük Zirve beklemiyorum Survivordan. Bundan bir önceki All Star orta ayarda gitti. Hep aynı isimleri getirip duruyor. Açıklananlardan 2 tane harici hepsinin en az 3. Survivoru , kimisi 4 ve 5Tesekkürler
Survivor reytingleri ne olacak o da güzel soru
Hande güzel bence de bende cok begeniyorum
Hande Erçel be gerçi o da estetiklere bulaşıp eski doğallığını kaybetmeye başladı gibi :/
Ekli dosyayı görüntüle 123073
------
Bak bak, edit etmiş mesajı ben foto bulana kadar sjsjjsjjs
Iste bak bu fotograf tam bir "oyssss" fotografi. Bence ben bu fotografi profil fotografi yapayim.
Dün ki dizileri arastirdim hande kim diye, sonra fark ettim.
Sen heidi modunu aktif ettikten sonra sayısının önemi yok.Benimde en sevdiğim Hande Erçel fotosu. Bunu bulmak biraz zaman aldı sjjsjs
Yakıştı.
Bu ara bir sürü dizi başlayacak. Bakalım kaç tanesi bizi oltasına alacak
Tesekkürler
Survivor reytingleri ne olacak o da güzel soru
Bunlar Survivor’dan eyt li olmadı mı?İlk başta çok iyi başlaya bilir ama diziler o zamana kadar güzel kitle ederse belirli günlerde sadece iyi reyting alabilir. Bir kaç günlük Zirve beklemiyorum Survivordan. Bundan bir önceki All Star orta ayarda gitti. Hep aynı isimleri getirip duruyor. Açıklananlardan 2 tane harici hepsinin en az 3. Survivoru , kimisi 4 ve 5
Çok şirin çıkmış fotoda.Ekli dosyayı görüntüle 123074
Sen heidi modunu aktif ettikten sonra sayısının önemi yok.
Bunlar Survivor’dan eyt li olmadı mı?
Emeklilikte yaşa takılanlar.Çok şirin çıkmış fotoda.
Eyt emekli gibi bir şey herhalde. Bunlar doymuyor survivora
İlk başta çok iyi başlaya bilir ama diziler o zamana kadar güzel kitle ederse belirli günlerde sadece iyi reyting alabilir. Bir kaç günlük Zirve beklemiyorum Survivordan. Bundan bir önceki All Star orta ayarda gitti. Hep aynı isimleri getirip duruyor. Açıklananlardan 2 tane harici hepsinin en az 3. Survivoru , kimisi 4 ve 5
Ekli dosyayı görüntüle 123074
Sen heidi modunu aktif ettikten sonra sayısının önemi yok.
Bunlar Survivor’dan eyt li olmadı mı?
Ama bir “eh” düşüncesinden fazladır illaki? Ben kendisini güzel buluyorum
Damla'nın survivor'da doğal halleri ortada @Yakamoz-Asi nesini beğenmiyorsun kardeşim bu bir ton makyaj ile barbie gibi gözükmek isteyenlere göre damla en azından orijinal