Damla Can ‘Survivor All Star 2024’ Kadrosunda!

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
104,141
Puanı
1,060
Mizahım sana hitap etmiyor olabilir ama tamamiyle içimden gelen şeyleri söyledim sana göre amacını aşmışsa kusura bakma.
Bana her türlü mizah hitap eder din dışında Zaten şaka yaptığım belli de en azından limitini anladık artık belirli konularda seninle şakalaşırım.
Emoji olmamamasının dezavantajları :A 12.adam’ı fazla ciddi anlayıp yanlış anlamışsın baron. (xemrexxx daha beter bir şekilde şakalaşıyor onunla :A)
12.adam, seninde beni burada yanlış anlamam gibi, emoji koysaydım güldürü atardın :A
Gözlük fırlatmayı bırak

Sana da mı ifade vermeyi bırakayım?

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

12.Adam

Favori Üye
Reaksiyon puanı
23,978
Puanı
1,060
Emoji olmamamasının dezavantajları :A 12.adam’ı fazla ciddi anlayıp yanlış anlamışsın baron. (xemrexxx daha beter bir şekilde şakalaşıyor onunla :A)
12.adam, seninde beni burada yanlış anlamam gibi, emoji koysaydım güldürü atardın :A
Çarpık başka seviye canım kafası cinsel yönden çalışıyor. :A

MasacRE

Favori Üye
Reaksiyon puanı
28,153
Puanı
1,059
Eteği kaldırırsa görürsün farkı :A
Nagihan'ın eteği kaldırılırsa da göreceklerimden korkuyorum :A
------

Aman sakın şu avatar sinerji işine girip Damla’nın şansını azaltmayın :A
Kadın yarışmacılardan Nefise’de olacak denmişti ve işte herkesi zorlayacak asıl yarışmacı o olur :A
Daha Merve’de gelir. Hayatlarını Survivor’da geçirdiler resmen :A
Bakalım tüm bu tuşlar nasıl bir Reyting etkisi yaratacak. Bir çoğu sms potansiyeli yüksek olan isimler olduğu için ben yarışmanın bir yerlerine smsin muhakkak dahil olacağını düşünüyorum:A

Al al beklemekten helak oldun :A

En son avatarını taşıdığım yarışmacı şampiyon oldu ama hatırlatırım :A Burada zaten birçok desteklediğim yarışmacı olacak gibi duruyor. Başlarda girmem o işlere ama ileride bakılır durumlara :A

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
104,141
Puanı
1,060
En son avatarını taşıdığım yarışmacı şampiyon oldu ama hatırlatırım :A Burada zaten birçok desteklediğim yarışmacı olacak gibi duruyor. Başlarda girmem o işlere ama ileride bakılır durumlara :A
En son dediğin, muhteşem performansı ile adından söz ettiren Nisa? :A
Ben tek senin avatarından bahsetmedim, şu toplu sinerji olayını yani :A
Desteklediğin isimlerden bakalım kaç tanesini seviyorum :A

MasacRE

Favori Üye
Reaksiyon puanı
28,153
Puanı
1,059
En son dediğin, muhteşem performansı ile adından söz ettiren Nisa? :A
Ben tek senin avatarından bahsetmedim, şu toplu sinerji olayını yani :A
Desteklediğin isimlerden bakalım kaç tanesini seviyorum :A
Muhteşem performansı ile değil, gönüllerde taht kurup en sevilen en çok destek gören ve bunun sonucunda şampiyon olan Nisa Bölükbaşı :A

Benim dışımda da Nisa'yı avatar yapanlar vardı zaten ama bu sezon toplu sinerji olayına girmeyiz herhalde sanmıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi