13 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 15 50.0%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 2 6.7%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 5 16.7%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 7 23.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 8 26.7%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 4 13.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 20.0%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 1 3.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
kısa vadede iyi gidiyor bence ayrica mesajımda anormel bir gelisme yoktu

Muhtesme yüzyıl en iyisi Muhtesem yüzyıl hem izleniyor hem izletiyor......
1 erkek 1 kadin gün geçtikce a/b kitlesi artiyor totaldede eskiye göre daha iyi bir hal almaya basladi
iffet oranlari düssede hala çok iyi
eyvah düsüyorum oranlari bence çok iyi

kısa vadede iyi gidiyor bence ayrica mesajımda anormel bir gelisme yoktu

Muhtesme yüzyıl en iyisi Muhtesem yüzyıl hem izleniyor hem izletiyor......
1 erkek 1 kadin gün geçtikce a/b kitlesi artiyor totaldede eskiye göre daha iyi bir hal almaya basladi
iffet oranlari düssede hala çok iyi
eyvah düsüyorum oranlari bence çok iyi
Muhteşem Yüzyıl'ın ve 1 Erkek 1 Kadın'ın başarılı olacağı zaten belliydi. İffet, iyi gidiyor ama Doğan grubundan kalma bir dizi. Doğuş Grubunun transferler dışında şu ana kadar tek kattığı şey Eyvah Düşüyorum ve Pazar Gecesi Sineması. Yayın kalitesi baştan arttı ama arkasında durmadılar ve ilk haftadan değiştirdiler. Yeni dizileri fiyasko oldu bu bir gerçek. Ama biraz önce de dediğim gibi bu işi de öğrenecekler ve zamanla daha iyi olacaktır. Yalnız kaliteli anlayışlarının arkasında durmayı öğrenmeliler. Bir hafta reytingler kötü gidince Akasya Durağı'nın tekrarlarına sarılmamalılar...

Muhteşem Yüzyıl'ın ve 1 Erkek 1 Kadın'ın başarılı olacağı zaten belliydi. İffet, iyi gidiyor ama Doğan grubundan kalma bir dizi. Doğuş Grubunun transferler dışında şu ana kadar tek kattığı şey Eyvah Düşüyorum ve Pazar Gecesi Sineması. Yayın kalitesi baştan arttı ama arkasında durmadılar ve ilk haftadan değiştirdiler. Yeni dizileri fiyasko oldu bu bir gerçek. Ama biraz önce de dediğim gibi bu işi de öğrenecekler ve zamanla daha iyi olacaktır. Yalnız kaliteli anlayışlarının arkasında durmayı öğrenmeliler. Bir hafta reytingler kötü gidince Akasya Durağı'nın tekrarlarına sarılmamalılar...

bende farkındayim yakında öle tahmin ediyorum tv ilk filmleri dizilerden önce koyarlar muhtesem yüzyıl haric 8 kusagina film koyarlar hem izlenir hem izletir cnbce film katmanlari okadar fazlaki hersey reyting felsefesine donerlerse Bu dediklerimi uygularlar

anketler uçmuş be şuraya bak yalan dünya 3.432 adını feriha koydum ise 1.788 oy almış.ama dikkat edilecek bir yer var orası da hayat devam ediyor un ankette sonucu 102 olmasına rağmen grafikte çok az boyanmış.bu da yalan dünyanın ve afk nin ne kadar çok oy aldığını gösteriyor.:very_drunk:

TRT 1'de yayınlanan Küçük Hanımefendi dizisi de kanalına göre iyi gitmiş. A/B'de 37. olmuş. :)

Adını FeriHa Koydummm <3
Muthiç bi Sonla bitti kesinlikle haftaya zirveyi alacaktır Kesinnn !!
Gürse birsel için yalan dünyaya göz attım ama hiç hoşuma gitmedi
Hayat devam ediyor çok monotonlaştı...
Bir çocuk sevdim çok kötü olmuş ya halbuki güzel bir bölüme benziyodu
Akasya durağı salı ya alındı bence çok saçma kararlar alıyor YENİ STAR !

bende farkındayim yakında öle tahmin ediyorum tv ilk filmleri dizilerden önce koyarlar muhtesem yüzyıl haric 8 kusagina film koyarlar hem izlenir hem izletir cnbce film katmanlari okadar fazlaki hersey reyting felsefesine donerlerse Bu dediklerimi uygularlar
TV ilk filmleri sürekli yayınlarlarsa Pazar Sineması Kuşağının anlamı kaybolur ve zamanla ellerindeki tv'de ilk film sayısı azalır. O nedenle haftanın en az 4 gününü dizi ve programlarla doldurmak zorundalar...

Muhteşem Yüzyıl ve İffet zaten garanti durumda. 2 tane daha en azından ilk 10'a girebilecek düzeyde dizi bulsalar iyi olur Star için ama şu an çok zor gözüküyor... Bu yıl sonuna kadar ilk 20'ye giren dizilerle devam ederler gibi. Firar, Kalbim 4 Mevsim devam edebilir sene sonuna kadar.

Adını FeriHa Koydummm <3
Muthiç bi Sonla bitti kesinlikle haftaya zirveyi alacaktır Kesinnn !!
Gürse birsel için yalan dünyaya göz attım ama hiç hoşuma gitmedi
Hayat devam ediyor çok monotonlaştı...
Bir çocuk sevdim çok kötü olmuş ya halbuki güzel bir bölüme benziyodu
Akasya durağı salı ya alındı bence çok saçma kararlar alıyor YENİ STAR !

aynen sana katiliyorm ... ;DD HDE monotonlasti , star tv byk hatalar yapior ve AFK da bi dahaki hafta zirveyi birakmaz , cünki Emir vuruldu Rizalar Emirle Ferihayi.birlikte gördU gülsüm asildi vs... :DD

Yalan Dünya herkesin bekledigi gibi AB de süper total de iyi sayilir bir sekilde basladi. Reytingletin 2. Bölümde düsüp düsmeyecegi bence 2. Bölüme bagli.

Adini Feriha Koydum en iyi bölümüyle Total de ilk sirayi Ab de 2. Sirayi kapmis su anda cok basarili ama senaristler ellerindeki en büyük kozu oynadi bakalim bundan sonra ne olacak.

Hayat Devam Ediyor her gecen hafta düsüyordu saten senaristler acil birseyler üretmeli yoksa totalide kaybedebilirler.

Bir cocuk sevdim bu zorlu günde bence alabilecegi en iyi reytingi almis bence.

Izleyici 1 Erkek 1 Kadina alismaya basladi bence bu sezon Star TV nin muhtesem yüzyil dan sonra en iyi isi.

Beyaz Show total de yükselmek icin daha ilgi cekecek konuklar getirmeli.

Adını Feriha Koydum.
İzlediğim en güzel bölümdü tebrikler MEDYAPIM.

haftaya hayat devam ediyor totalde 1.liği geri alır.adını feriha koydum ab de 1.olur.yalan dünya totalde şok yaşayacak ab de 7-8 reytinge düşecek :D demedi demeyin

ben buna çok sevindim haftalık reyting hayat muhtesem yüzyıla yaklasamiyor bile artık çok iyi süper :D

yalan dünyanın ab de birinci olması hiç de sürpriz değil avrupa yakası izleyicileri sayesinde bu oranları aldı iyi devam ederse reytinglerini korur iyi devam edmezse düşer.
HDE heyecanlı bölümler sunarsa bence 1.liği tekrar alabilir...

tahmin yapıyorum ne açıklaması sende herşeye açıkla bilmem ne yap yorum yapmak yasak mı kardeş.

ben sana yorum yapma dedim mi ? bi tahmin yapıyorsun neye dayanarak bunu diyorsun izledin beğenmedin mi 2.bölüm tanıtımını mı beğenmedin bunlar gibi anlamadıysan daha örnek vereyim...

Son düzenleme:
bu rating tablosunda bn hayat devam ediyorun bu kadr düşeceğine ve ilk bölümüyle hayal kırıklığına uğratan yalan dünyanın ratinglerine inanamıyorum... yalan dünyayı hiç beğenmedim... bu tabloda sadece beğendiğim şey bir çocuk sevdim afk ve hayat devam ediyorun yeri... yalan dünyanın zaten ab grubunda ii pay alacağını düşünüyodum ancak bu kadrda beklemiyordum... totaldede bu kadr beklemiyordum..

hayat devam ediyorda gttikçe sıkılan konusyla ilerlemeye çalışıyor... bu dizi 2. sezonu güçlükle görecektir... çnkü dizide sadece bi konu üzerine olaylar gelişiyor... buda izleyiciyi sıkıyor... tıpkı fatmagül gibi...

bir çocuk sevdim... millet artık ilk izlediği bölümün tadını alamadığı için yavaş yavaş izlemeyi bıraktı...

beyaz showun 00.00 kuşağına gitmesi bnce ratinglern düştüğünden e beyazın show tvye geçecek olmasından kaynaklanıyor olabilr.. kanal d ratinglerin düşmesini istiyor herhalde beyaza bu nedenle gndermede yapıyor olabilr haftaya zaten yalan dünyanın özeti filan beyaz show 00.45te başlar buda beyaz için hiç ii olmaz...

gelelim adını feriha koyduma.... dün nefes kesen ve heyecanı dorukta yaşatan medyapıma bir tebrik.. dizide oynayan herkesin emeğine sağlık... gerçekten dün hem korku hem gerilim hem aşk hem dramı birlikte yaşattılar bize... buda bir MEDYAPIM klasiğidir.. teşekkürler medyapım..

Son düzenleme: