Sorduk mu?
Kadında no kompleks ne güzel
Ben de siz @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Alos @MasacRE @Yakamoz-Asi ye falan böyle had bildiriyorumYalan konuşmuş.
Sorduk mu?
Kadında no kompleks ne güzel
Ben de siz @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Alos @MasacRE @Yakamoz-Asi ye falan böyle had bildiriyorumYalan konuşmuş.
Züğürt tesellisi.
Kendini kandır sen
Ben de siz @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Alos @MasacRE @Yakamoz-Asi ye falan böyle had bildiriyorum
Hi
Züğürt tesellisi.
Kendini kandır sen
Forumun en sempatik en entrigan en tatlış en çenebaz üyesi xemrexxx hazretleri ben, memnun oldum ; çarpıklar evde kalmışlar iş batıranlar kartlar pisler sizi. SsHöst sen kim oluyorsun da had bildiriyorsun🤣
Forumun en paçozu en ecünnü mahalle karısı en alığısın sen. Bir evde kalmış varsa o da sensin el değmemiş naftalinli çeyizlere döndünForumun en sempatik en entrigan en tatlış en çenebaz üyesi xemrexxx hazretleri ben, memnun oldum ; çarpıklar evde kalmışlar iş batıranlar kartlar pisler sizi. Ss
En lüzumsuz üyesiyim demeyi unutmuşsun.Forumun en sempatik en entrigan en tatlış en çenebaz üyesi xemrexxx hazretleri ben, memnun oldum ; çarpıklar evde kalmışlar iş batıranlar kartlar pisler sizi. Ss
Niye gıııı hayal kurmak parayla mı iyice mantığın gitti kudurdukçaBen hayal kurup gerçeğe döküyorum sen hayalini bile kuramayacak kadar zavallı durumdasın.
Hayal kurmak için belli bir zeka kırıntısına ihtiyaç var ya hani.Niye gıııı hayal kurmak parayla mı iyice mantığın gitti kudurdukça
Eeee forumun en zekisin kim ben yaniHayal kurmak için belli bir zeka kırıntısına ihtiyaç var ya hani.
En gerisi demek istedin zaar.Eeee forumun en zekisin kim ben yani
Ne kullanıyon senEn gerisi demek istedin zaar.
Senin kullanmadıklarından.Ne kullanıyon sen
Çenebazsın evet ama tatlımısın bilemedimForumun en sempatik en entrigan en tatlış en çenebaz üyesi xemrexxx hazretleri ben, memnun oldum ; çarpıklar evde kalmışlar iş batıranlar kartlar pisler sizi. Ss
Forumun en paçozu en ecünnü mahalle karısı en alığısın sen. Bir evde kalmış varsa o da sensin el değmemiş naftalinli çeyizlere döndün
Hayal kurmak için belli bir zeka kırıntısına ihtiyaç var ya hani
Ben ortama girince siz eziklerÇenebazsın evet ama tatlımısın bilemedim
Yanlışın var, ben ortama girince böyle olunuyor.Ben ortama girince siz ezikler
Rahmetsiz @Çiğdem ablanla sen metresi böyle rezil etmiştik @Alos @Angelica @Cervantes @12.Adam @Zeyno @Yakamoz-AsiYanlışın var, ben ortama girince böyle olunuyor.
Sen ancak kendini rezil etmeyi becerebilirsin dadlum.Rahmetsiz @Çiğdem ablanla sen metresi böyle rezil etmiştik @Alos @Angelica @Cervantes @12.Adam @Zeyno @Yakamoz-Asi