Heyatım git azıcık yardım al saçmaladın iyice. Ss @AlosSen ancak kendini rezil etmeyi becerebilirsin dadlum.
Heyatım git azıcık yardım al saçmaladın iyice. Ss @AlosSen ancak kendini rezil etmeyi becerebilirsin dadlum.
Allah seni kahretmesin. @serhatt kime değdiriyor ?
Psikolojik yardım al sende ihtiyacın var.
İlaçlar kilo yapıyor kalsınPsikolojik yardım al sende ihtiyacın var.
Zaten yeteri kadar kilon var sende haklısın.İlaçlar kilo yapıyor kalsın
Rahmetsiz @Çiğdem ablanla sen metresi böyle rezil etmiştik @Alos @Angelica @Cervantes @12.Adam @Zeyno @Yakamoz-Asi
@Forumdash andrapoza girmişse ne kadar şey etsen olmaz.Eyt li sayılır.Rahmetsiz @Forumdash da @serhatt ın böyle bir esprisi sonucu kalpten gitmişti, mekanı cehennem olasıca bunak. Ss @Alos @12.Adam @Angelica
Bela arama akşam akşam.Kral hareket bence helal olsun @serhatt
Ben çocuk sevmediğim için teorin direkt çürüyor.Rahmetsiz @Forumdash da @serhatt ın böyle bir esprisi sonucu kalpten gitmişti, mekanı cehennem olasıca bunak. Ss @Alos @12.Adam @Angelica
Çocuklar da sana bayılıyordu zatiBen çocuk sevmediğim için teorin direkt çürüyor.
Kes be cücük. .ssÇocuklar da sana bayılıyordu zati
Seni yok ettiğim gün söylediğim sözKes be cücük. .ss
Öyle bir gün benim için gelmeyeceği için hiçbir zaman söyleyemeyeceksin.
Seni çatlatan harem gerçi endonun harem de çok iyi Alihan, kaya falan var; zeynonunki de iyi hiçbiri senin gibi sap kalmamış.Öyle bir gün benim için gelmeyeceği için hiçbir zaman söyleyemeyeceksin.
Halit olan bir haremim olacağına hiç olmasın daha iyi.Seni çatlatan harem gerçi endonun harem de çok iyi Alihan, kaya falan var; zeynonunki de iyi hiçbiri senin gibi sap kalmamış.
Kasap düsman yazdim @xemrexxx e insan eti SatanHalit olan bir haremim olacağına hiç olmasın daha iyi.
Tipve para demiyor muydun işte para kriterini en çok hsliy karşılıyor kaç tane yalı gezdi argun ailesiHalit olan bir haremim olacağına hiç olmasın daha iyi.
Tip nerde hani?Tipve para demiyor muydun işte para kriterini en çok hsliy karşılıyor kaç tane yalı gezdi argun ailesi
@Forumdash A baktın zamanında halitle de olursun benceTip nerde hani?