Daha çok var bitecek diziNe çok dizi birikmiş. Yapayım hemen
Daha çok var bitecek diziNe çok dizi birikmiş. Yapayım hemen
İşlem tamamDaha çok var bitecek dizi
Sağ ol. Niye yoksun daha mı yoğun çalışıyorsun yaz aylarında. Hem de ne kıyım olduİşlem tamam
Yazın pek buralarda olmayacağım. Döndüğümde yapılmamışsa el atarım bu sezon resmen kıyım olmuş
Yok tatil başlıyor. Öğretmenlik olduğu için yazın neyseki çalışma durumu olmuyor. En azından Temmuz ayında Ben her yaz kayboluyorum. Bu sene foruma uğrarmıyım yoksa haftalarca bi uzak mı kalırım tatil programıma ve yurt dışındaki internet olanaklarıma bağlıSağ ol. Niye yoksun daha mı yoğun çalışıyorsun yaz aylarında. Hem de ne kıyım oldu
Aa eveet sen öğretmendin doğru ya hangi branş .Evet bi kayboluyorsub kara kayıpYok tatil başlıyor. Öğretmenlik olduğu için yazın neyseki çalışma durumu olmuyor. En azından Temmuz ayında Ben her yaz kayboluyorum. Bu sene foruma uğrarmıyım yoksa haftalarca bi uzak mı kalırım tatil programıma ve yurt dışındaki internet olanaklarıma bağlı
Kız şevval güzellik ve yetenek önemli değil diyor sanki @serhatt zorla yaptırmış bu konuşmayı 😱 @Angelica @12.Adam @The_Erinch @ozmoturk @Cervantes @Yakamoz-AsiAa eveet sen öğretmendin doğru ya hangi branş .Evet bi kayboluyorsub kara kayıp
Kız şevval güzellik ve yetenek önemli değil diyor sanki @serhatt zorla yaptırmış bu konuşmayı 😱 @Angelica @12.Adam @The_Erinch @ozmoturk @Cervantes @Yakamoz-Asi
Şevval'im çok güzel konuşmuşKız şevval güzellik ve yetenek önemli değil diyor sanki @serhatt zorla yaptırmış bu konuşmayı 😱 @Angelica @12.Adam @The_Erinch @ozmoturk @Cervantes @Yakamoz-Asi
Biz aynı kişiyiz diye kaç kere diyeceğim daha.Kız şevval güzellik ve yetenek önemli değil diyor sanki @serhatt zorla yaptırmış bu konuşmayı 😱 @Angelica @12.Adam @The_Erinch @ozmoturk @Cervantes @Yakamoz-Asi
Benim derdim bana yeter ieltsa girmem gerekiyorhayattaki prensiplerimden biri
Niye reyiz 😱Benim derdim bana yeter ieltsa girmem gerekiyor
Reyiz snn profluğa kadar yolun vardil Okulu ile uzatma hakkım bitti ancak yüksek lisans ile uzatabilirim @xemrexxx
Reyiz snn profluğa kadar yolun var
Irlanda çok zor Türkiyedeki baristaLarsaReyiz snn profluğa kadar yolun var
Çok doğru demiş valla
Şevval'im çok güzel konuşmuş
Bazı gerçekleri kabul etmek lazım, böyle komplekssiz olucan @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @12.AdamBiz aynı kişiyiz diye kaç kere diyeceğim daha.
Sorduk mu?
Yalan konuşmuş.