Ahı var... @Maskeli Fedai @MEnes
Ahı var... @Maskeli Fedai @MEnes
Jesus balonu İsmail Eagle hocamın ancak getir götürünü yapar...
✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻Jesus balonu İsmail Eagle hocamın ancak getir götürünü yapar...
Jesus balonu İsmail Eagle hocamın ancak getir götürünü yapar...
Değerini geç anlayanlarda bugün...✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻
Aldık sonuç gene zırt. @CervantesIsmail kartal olsa Neden Jorge Jesusu almadin derdiniz @12.Adam
Bence problem teknik direktor de degilAldık sonuç gene zırt. @Cervantes
Suclu HakemGalatasaraylıyım ama bu ülkede o kadar maaş alacaksın sonra geleceksin taraftara el kol hareketi yapmasına küfür falan filan etmesine ben dayanamıyom.Galatasaray'ın başında olsa şu an ülkesine gönderirdim ki Fb'ye gelmeden önce ben de bu hocayı beğeniyodum ama dışarıdan göründüğü gibi 1'i değilmiş bu hoca..
Benim mesaja nediyorsunFenerbahçe’nin loserlığına deva olamayan büyük hoca. Bu adam bile şampiyon yapamadıysa dünya üzerinde hiçbir adam yapamaz.
Katar’a gidecek tite geliyormusBir sene daha devam etmemiz gerektiğini düşündüğüm hoca. En azından oturtmuş olduğu sistemin devamını getirecektir ama yeni bir hoca ile devam edecektir yönetim.
1 sene daha buna katlanamam.Arap ismaili istiyorum.Bir sene daha devam etmemiz gerektiğini düşündüğüm hoca. En azından oturtmuş olduğu sistemin devamını getirecektir ama yeni bir hoca ile devam edecektir yönetim.
Onun geleceğini zannetmiyorum. O dar ve zor günlerin adamı olarak beklemede kalacaktır.1 sene daha buna katlanamam.Arap ismaili istiyorum.
Bir kerede geniş zamanlı teslim etsek ne çıkar? Canım Hocamla arası limoni onu çağıramaz da…Onun geleceğini zannetmiyorum. O dar ve zor günlerin adamı olarak beklemede kalacaktır.
Saha disinda irlanda çok iyiBir kerede geniş zamanlı teslim etsek ne çıkar? Canım Hocamla arası limoni onu çağıramaz da…
Ben bile iyi teknik direktörlük yaparim fenerbahcedeDeğerini geç anlayanlarda bugün...