TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Son durum :A

GÖNÜLLÜLER

Aziz, Gizem Avcı, Aleyna, Asena, Osman Can, Özgür, Tunga, Walison

FENOMENLER

Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur, Chaby Han, Kürşat Juan

ÜNLÜLER

Seçkin Piriler, Zeynep Alkan, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Barış Telli, Murat Eken, Berdan Mardini

yarışmada olan diğer isimler Merve, Kardelen. Nefise. Ertuğ, Yusuf

yine şaşırmadık :A
Murat ya da Halil in gideceği belliydi :X %50 ihtimalle tutturdun tebriks İsveç cadolozu :A

Artık fenoların hepsi eklenebilir bence son 8 e kadar :X

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Murat ya da Halil in gideceği belliydi :X %50 ihtimalle tutturdun tebriks İsveç cadolozu :A

Artık fenoların hepsi eklenebilir bence son 8 e kadar :X
Genelde nokta atışı tahminlerim oluyor :A
Kalan fenomenlerden hiç biri Reyting getiren değil. Sırasıyla elenir elbet :A
Torpilli Asena’nın elenişini bekliyorum :A Asena, Halil ve Osman Can en gıcık kaptıklarım :A Yusuf ve Nefisede itici geliyor. Geriye kalanlara gıcıklığım yok pek :A

Genelde nokta atışı tahminlerim oluyor :A
Kalan fenomenlerden hiç biri Reyting getiren değil. Sırasıyla elenir elbet :A
Torpilli Asena’nın elenişini bekliyorum :A Asena, Halil ve Osman Can en gıcık kaptıklarım :A Yusuf ve Nefisede itici geliyor. Geriye kalanlara gıcıklığım yok pek :A
Senin. Gıcık oldukların giderse reyting 1 e düşer :A

• Güldürdün

GÖNÜLLÜLER

FENOMENLER

ÜNLÜLER

Seçkin Piriler, Zeynep Alkan, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Barış Telli, Murat Eken, Berdan Mardini

'Çöp' diyebileceğim çok isim var...
Bunlardan biri murattı..şaşırmadım gitmesine...bayağıda kaldı....özellikle atmalı sonlarda saç baş yolduruyordu..

Bu akşam izlemedim ama iletişim oyununda gene Nefise ve Yusuf tozu dumana katmış.
FuL6QylWAAEEGYU

• Beğendim

GÖNÜLLÜLER

FENOMENLER

ÜNLÜLER

Yürüyen kahin Ahtapotum benim :A
İşte geliyor özel harekat.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Son cümle çok tehlikeli. @xemrexxx ‘in farklı anlaması doğal :A
Bilerek öyle dedim @xemrexxx atlayacak mı diye hemen. Tam tahmin ettiğim gibi geldi oltaya :A
------

GÖNÜLLÜLER

FENOMENLER

ÜNLÜLER

Kardelen orijinal Gönüllüler kadrosundaydı :A Ayrıca sonradan eklenen Çağla, Fatih, Senem ve Batuhan da çizik yiyen diğer isimler :A

Son düzenleme:
Bilerek öyle dedim @xemrexxx atlayacak mı diye hemen. Tam tahmin ettiğim gibi geldi oltaya :A
------

Kardelen orijinal Gönüllüler kadrosundaydı :A Ayrıca sonradan eklenen Çağla, Fatih, Senem ve Batuhan da çizik yiyen diğer isimler :A
Sayfadaki ilk yorumdan kalan liste ve en son o an mevcut olan kadrodan yapmıştım :A yoksa vardı daha isimler :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Çok zor bir oyun yapmışlar..

Daha ödül oyunu var

O yüzden Ünlüler almıştır dokunulmazlık diye düşünüyorum.

Acun tüm tuşlara basıyor..

Erken bir aile ödülü ..

Tahminim Yusuf ve Nefise kaptan oldular (Üzüldüm çünkü ikisinin ayrılmasını istemiyordum)

Kimi destekleyeceğim bilemedim.

Yusuf,Nefise İlk ikim olup... Osman,Özgür ve Cansu takipteler benim açımdan.

@Dosi @MasacRE @Zeyno @12.Adam @xemrexxx @Hazem

Erken bir aile ödülü ..

Tahminim Yusuf ve Nefise kaptan oldular (Üzüldüm çünkü ikisinin ayrılmasını istemiyordum)

Her iki takımadada sevmediğim isimler var, galiba bu kez kırmızı takım olurum :A kızlar güçlü ama erkekler güçsüz :A

@MasacRE bu şekilde hangi takımı tutuyorsun?
:A

Yarışmada neler oluyor @MasacRE , ne diyorsun bu duruma? :A uzun zamandır izlemedim.

2 haftadır 4 aday yerine koca bir takım atılıyor oylamaya, Sms geliri ile yapılan zararı bir nevi telafi ediyor galiba :A @xemrexxx
Bu iddialar her sene oluyor ya :A Bence bunlar hikaye. Acun felaket dengesiz takımlar oluşturdu. Osman Nefise Yusuf üçlüsüyle diğer tarafın başa çıkması imkansızdı. 48 yaşındaki Özgür dedemle de bir yere kadar :A Neyse ki sonunda haftalık takımlara geçildi de bitti bu işkence...
------

Erken bir aile ödülü ..

Kaptanlık Özgür dedemin hakkıydı. Acun'un leş takım seçimleri yüzünden dedemin kaptanlık da gitti güme :(
------

Her iki takımadada sevmediğim isimler var, galiba bu kez kırmızı takım olurum :A kızlar güçlü ama erkekler güçsüz :A

@MasacRE bu şekilde hangi takımı tutuyorsun?
:A

Bu haftaki takımlarda kararsız kaldım ya :A İzlerken belli olur herhalde hangi takıma yakın hissettiğim. Dün izleyemedim ama artık ne zaman izlersem o zaman anlaşılacak durum :A

• Güldürdün
Bu iddialar her sene oluyor ya :A Bence bunlar hikaye. Acun felaket dengesiz takımlar oluşturdu. Osman Nefise Yusuf üçlüsüyle diğer tarafın başa çıkması imkansızdı. 48 yaşındaki Özgür dedemle de bir yere kadar :A Neyse ki sonunda haftalık takımlara geçildi de bitti bu işkence...
------

Kaptanlık Özgür dedemin hakkıydı. Acun'un leş takım seçimleri yüzünden dedemin kaptanlık da gitti güme :(
------

Bu haftaki takımlarda kararsız kaldım ya :A İzlerken belli olur herhalde hangi takıma yakın hissettiğim. Dün izleyemedim ama artık ne zaman izlersem o zaman anlaşılacak durum :A
Dünkü oyunda Cansu ve Nefise aynı takımda olmasına rağmen ilk turda yanlarına Ertuğ aldılar. 8-1 alındı. Erkekler turunda Aziz ve Barış full puan verdiler. Onlardan birini yanlarına alsalar erkekler turunu Ertuğ ile alabilirlerdi. Resmen hediye ettiler yarışmayı :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Dünkü oyunda Cansu ve Nefise aynı takımda olmasına rağmen ilk turda yanlarına Ertuğ aldılar. 8-1 alındı. Erkekler turunda Aziz ve Barış full puan verdiler. Onlardan birini yanlarına alsalar erkekler turunu Ertuğ ile alabilirlerdi. Resmen hediye ettiler yarışmayı :A
Özgür Dede , Asena ya atışını düzeltsin diye “Yılmaz Vural” A döndü. : :A @The_Erinch @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Ertuğ çökmüş resmen bugün izliyorum :A
Özgür, Osman Can ve Yusuf harici hiç biri iyi değil, değildide. Ertuğ çok hatalı oynayan biri. Modu bi iyi bi kötü :A 2 gündür bende bakıyorum. Kırmızılar kızların turuna güçlü birini vererek büyük hata yapıyorlar habire :A

Özgür, Osman Can ve Yusuf harici hiç biri iyi değil, değildide. Ertuğ çok hatalı oynayan biri. Modu bi iyi bi kötü :A 2 gündür bende bakıyorum. Kırmızılar kızların turuna güçlü birini vererek büyük hata yapıyorlar habire :A
En önemlisi nefise bence kıskançlıktan yazmamışsın :A

• İlginç
  • Güldürdün