Star Yalı Çapkını - Dizi Yorumları

Valla ya çıldırcaktım tv karşısında ferit seviyorum dee diye bağıracaktım :T

Yakıp yıkıyor ortalığı, bir seviyorum demiyor. Bu Seyro da artık fazla uzattı. Evdeki dayak tatlı geldi herhal.
------

Yaa bu bizim senarist herhalde canına susamıṣ bu nasıl oldu lan.. ikiside imzaladı.. ikiside geri durmadı..

Fragmana gel... bu nasıl fragman oha yani 😱

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Yakıp yıkıyor ortalığı, bir seviyorum demiyor. Bu Seyro da artık fazla uzattı. Evdeki dayak tatlı geldi herhal.
------

Yaa bu bizim senarist herhalde canına susamıṣ bu nasıl oldu lan.. ikiside imzaladı.. ikiside geri durmadı..

Fragmana gel... bu nasıl fragman oha yani 😱

Bende anlamadım valla

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Her saniyesi psikolojik ve fiziksel şiddet içeriyor, bu zamana kadar böyle bir dizi görmedim. Koskocaman kadını boşanmak istiyor diye eve kapatmak ne? Onu geçtim halen daha evli olduğu kişinin hareketleri ne? "Öldürürüm" diyor ve hala daha SeyFer diye ağlıyorlar Twitter'da. İzleyenin, oynayanın, yazanın, çekenin kendisine saygısı yoktur.

Her saniyesi psikolojik ve fiziksel şiddet içeriyor, bu zamana kadar böyle bir dizi görmedim. Koskocaman kadını boşanmak istiyor diye eve kapatmak ne? Onu geçtim halen daha evli olduğu kişinin hareketleri ne? "Öldürürüm" diyor ve hala daha SeyFer diye ağlıyorlar Twitter'da. İzleyenin, oynayanın, yazanın, çekenin kendisine saygısı yoktur.
Yalnız boşanmak istiyor diye değil, babası daha boşanmadan başka bir adama vermesin diye kapattılar. :A

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi

Bölüm sonu bilmem kaç kat camdan aṣağaya atıp, ertesi bölümün daha yarısı bitmeden ayılmak ne kadar gerçek gidin onu konuṣun. YÇ de olan biten 1e 1 gerçekte oluyor, mevcut. Abartı var mı? Olabilir. Ama en azından camdan atan yok.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Yalnız boşanmak istiyor diye değil, babası daha boşanmadan başka bir adama vermesin diye kapattılar. :A

Sosyal medya da birkaç sahne görüyorlar, sonra da eleṣtirmeye kalkıyorlar. La gidin önce kendi çöplüğünüzü temizleyin. Adamlar zaten damlaganmıṣ RTÜKten gelip buraya acılarını dindirmeye geliyorlar. Sanki YÇ ṣikayet etti suçlu o. YÇ'ye gelmeden daha ne diziler var.

Ṣunu da not edeyim. 2 haftadır YÇ bence bu ṣiddet olayını bile isteye abartıyor. RTÜKü kıṣkırtmak amaç bence.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy