Kazım ağa kendinden geçti zerrin karşısında
Koptum orda ya ah kazım
Kazım ağa kendinden geçti zerrin karşısında
Sen önden gidiiiin ama tahmin ediyorum@Yakamoz-Asi Ferit Kazıma ne güzel laflar soktu demi @xemrexxx nerdesin izliyormusun reklamcılık yap biraz gel
Sen önden gidiiiin ama tahmin ediyorum
Hangi sahnede şuan sende
Reklamda ṣuan ama en son Kazım evden çıkıyordu.
Teyzoş ev kalabalık izleyemiyorum@Yakamoz-Asi Ferit Kazıma ne güzel laflar soktu demi @xemrexxx nerdesin izliyormusun reklamcılık yap biraz gel
Hee tmm Feritle konuşmaya gidiyor
Offff beee lafları fena sokuyor
Teyzoş ev kalabalık izleyemiyorum
yokk gııı küçük kardeşim askere gidiyor ortalık 2000lidolu hep fsfsdfdsDemiştim fena laflar soktu diye
------
Hadi ya niye kalabalık senimi evlendiriyorlar
@Yakamoz-Asi hangi sahnedesin
yokk gııı küçük kardeşim askere gidiyor ortalık 2000lidolu hep fsfsdfds
,
yokk gııı küçük kardeşim askere gidiyor ortalık 2000lidolu hep fsfsdfds
,
Ferit eğlence mekanına geldi Pelo annesine söyledi
------
Hayırlı teskereler olsun
Aaa güle güle gitsin gelsin inşAllah hayırlı teskereler yaşlanmışsın emre askere giden kardeşin olmuş bee
Hee tmm
------
@Yakamoz-Asi spoi verecem ama dayanamıyorum bu lafına koptum feritin Allahın gıcığı dedi peloya
Feriti delirttiler yaa.. baṣta çok kızıyordum ferite ama adam ailesine dediklerinde bile haklı. Peloya her söz az bile
Hepimiz kızıyoduk ama artık aşık oldu kafa gitti adamın herkesin burnundan getirecek
Bu arada Ferit eğlence yerinde biriyle takılacak mı @Angelica
------
Seyrandan aṣkı hiç hissetmiyorum artık ama Ferit hala belli ediyor
Valla bilmiyorum ki yok galiba valla seyran boşu boşuna kendini yıpratıyor
Seyranı o Tarık delirtecek artık. Diğer kadın hanımı mı acaba Seyran kuma mı gidecek?
Yok sanmıyorum bu arada aklıma geldi gece kulübunde hiç bir kıza dokunmadı beraber gittiği kızıda evine gönderdi
Yok sanmıyorum bu arada aklıma geldi gece kulübunde hiç bir kıza dokunmadı beraber gittiği kızıda evine gönderdi