Seni şer odağı Şerloka paslıyorum ilkokul seviyesine inememAnladığın dilden konuşuyorum diyelim.
Seni şer odağı Şerloka paslıyorum ilkokul seviyesine inememAnladığın dilden konuşuyorum diyelim.
Senin yorumlarin seviyesi uzayi asti pompy, valla artik sasirmamak elde degil yani.
2 kere sultan.... Nın ümüğünü sıktılar @Aserat yarın edebiyat yapar
Yoo ben artık önem arz eden şeylerle uğraşma kararı aldım bu dizinin ciddiye alınacak herhangi bir tarafı olmadığı için salıyorum.2 kere sultan.... Nın ümüğünü sıktılar @Aserat yarın edebiyat yapar
Ağlamak için dizinin yayınlanması yeterli
Dur kuz Ferit ırz namus diyor çok komik 😂😂Yoo ben artık önem arz eden şeylerle uğraşma kararı aldım bu dizinin ciddiye alınacak herhangi bir tarafı olmadığı için salıyorum.
Ne kadar da 20 yıldır tanıdığımız bir kitle. Bu dizi de onlara yapıldığı için normal.Dur kuz Ferit ırz namus diyor çok komik 😂😂
Ne mana onlar köklü yalı zengini değil ki sonradan görmeNe kadar da 20 yıldır tanıdığımız bir kitle. Bu dizi de onlara yapıldığı için normal.
Sultanda hak etti ne adamın odasına girip yanına yatıyor
Ferit imana gelmiş şimdi de allahtan başka kimseden korkmayız diyor
Ayy ne savundun be yiğenin yaşındaO zaten imanlıydı be
Ayy ne savundun be yiğenin yaşında
Ferit postayı tam koyamadı ama arada Suna'yı da halletmeye çalıṣtı
Bu arada yapımcı ya da yönetmenin tipi esmer bebito yüzlü genç oğlanlar gibi, sıkıldıkça yenisini getirip fantezi yapıyorben aynı yaştayız mı dedim Allah Allah mert döktürüyor ona odaklan sen
Bu arada yapımcı ya da yönetmenin tipi esmer bebito yüzlü genç oğlanlar gibi, sıkıldıkça yenisini getirip fantezi yapıyor