Fuat bu bölüm hiç yoktu, hizmetciler de az veya yok gibilerdi.
Abidin diziden ayrıldı mı acaba?
Abidin çıkmaz Asumanda yoktu bu bölümde haftaya görürüz bence
Asuman Halis herkesi topladığında vardı ama hiç repliği yoktu aynen. onların çocuk olayı da güme gitti.
Yali çapkinida tehlikede Rtürk tarafindanBir o eksikti zaten al zerrinde belasını bulsun kazım
------
Yalı çapkını Orhan işte
Dizi o kadar agir kiFuat bu bölüm hiç yoktu, hizmetciler de az veya yok gibilerdi.
Abidin diziden ayrıldı mı acaba?
Yali çapkinida tehlikede Rtürk tarafindan
------
@Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi
------
Dizi o kadar agir ki
1 yil ceza alabilir
Ve bütün star tvnin programlarini etkiliyebilir
Evli birisini Neden baskasina veriyorsun
@Yakamoz-Asi @Angelica @xemrexxx
Her sey olabilir Arka sokaklarda aldiCeza falan almasın yahu özgürce anlatılsın herşey
İyide dizi devam edecekHer sey olabilir Arka sokaklarda aldi
Erler filmin lisansi elinden alindi
Üçüncüde Kanal tehlike ye girecegi için Erler film diziyi bitirdi
Kanal d bu iyi niyetinden kaynakli
Arka sokaklari aldi Erler filmin elinden @Angelica
Evet yapim degisikligi sayesindeİyide dizi devam edecek
Evet yapim degisikligi sayesinde
Senaristte degisecek
10.Sezondaki Senarist gelecek
Baris Erdoğan
@Angelica
Ömer'in bölüm sonundan önce gösterdiler takip etmeme gerek yok. Ayrıca diziye yönelik bir mesaj yazıyorum ekipten biri değilsen kışkırman abes olur. Sansür savunacak değilim çünkü hiçbir dizi yasağı hak etmez ama kadın boğup para cezası bile almayanlar varsa bırak da iki sitem edeyim.Diziyi benden iyi takip ediyorsun, 2. Fragman için teṣekkürler. YÇ da ceza alınca için soğuyacak mı yoksa böyle çocukca konuyu uzatacak mısın? İkincisi ise bu mesajını kıṣkırtıcı olarak algılamak gerek ve tüm yönetime sunmak gerek. yada bizde sen gibi forumda gereksiz huzursuzluğu uzatalım mı?
Ömer'in bölüm sonundan önce gösterdiler takip etmeme gerek yok. Ayrıca diziye yönelik bir mesaj yazıyorum ekipten biri değilsen kışkırman abes olur. Sansür savunacak değilim çünkü hiçbir dizi yasağı hak etmez ama kadın boğup para cezası bile almayanlar varsa bırak da iki sitem edeyim.
Kafandan güzel sallamışsın seni de dizinin senaryo ekibine alsınlar bence.Diziye yönelik mesajmı Eray yeme bizi neyi ne için yazdığını gayet iyi biliyoruz bu cezanın niye verildiğini gayet iyi biliyorsun cezayı savunmuyorum ama yalı çapkına ceza gelsin diyorsun yeme bizi eray yeme
Kafandan güzel sallamışsın seni de dizinin senaryo ekibine alsınlar bence.
Bana Bölüm fazla agir geldiYoo sallamıyorum yorumun ortada Kızılcık şerbetine verilen cezanın siyasi olduğunu çok iyi biliyorsun eray
Bana Bölüm fazla agir geldi
Evli birisini Neden baskasina veriyorlar
Kadin olunca Rtürkün dikkatini çeker
Erkek evli oldugu halde baskasiyla evlense
Imam nikahiyla bir sey olmaz @Angelica
Bana Bölüm fazla agir geldi
Evli birisini Neden baskasina veriyorlar
Kadin olunca Rtürkün dikkatini çeker
Erkek evli oldugu halde baskasiyla evlense
Imam nikahiyla bir sey olmaz @Angelica
Kafasızlarından işte
Irlandanin dizilerinde cafe isimleri ayni kaliyorKafasızlarından işte