Seyro'nun basina gelebilir bu gidis benden söylemesi
Ne gelebilir başına Seyranı konağa getirmişler kilitlemişler kızı Ferit izin verirmi
Seyro'nun basina gelebilir bu gidis benden söylemesi
Tahmin etmesi zor degilSeyro'nun basina gelebilir bu gidis benden söylemesi
Ne gelebilir başına Seyranı konağa getirmişler kilitlemişler kızı Ferit izin verirmi
Güzel Günler senaristlerinden daha iyi yazar teyzoşumKafandan güzel sallamışsın seni de dizinin senaryo ekibine alsınlar bence.
Neden sasirdiniz @Yakamoz-Asi @AngelicaAbooovvvvvv konaga geri mi dönmüs 😱 Halis cig cig yer simdi onu
Neden sasirdiniz @Yakamoz-Asi @Angelica
Irlanda uçmusmu dizi konusundaSenin yorumlarin seviyesi uzayi asti pompy, valla artik sasirmamak elde degil yani.
Tek günde elli tane dizi izliyor yazsın bir zahmet.Güzel Günler senaristlerinden daha iyi yazar teyzoşum
Evet biliyorum ama kağıt üstündeki bahaneleri "kadına şiddet" olduğu için başka işleri de değerlendirmeliler ya hani.Yoo sallamıyorum yorumun ortada Kızılcık şerbetine verilen cezanın siyasi olduğunu çok iyi biliyorsun eray
Irlanda fazla uçmusmuNe gelebilir başına Seyranı konağa getirmişler kilitlemişler kızı Ferit izin verirmi
Sen bir Irlanda dizilerine bakGüzel Günler senaristlerinden daha iyi yazar teyzoşum
Napsın o kadar yorum yapıyor boş yorum yapıp rezil mi olsun en iyisini yapıyor 50 dizi izleyerekTek günde elli tane dizi izliyor yazsın bir zahmet.
Evet biliyorum ama kağıt üstündeki bahaneleri "kadına şiddet" olduğu için başka işleri de değerlendirmeliler ya hani.
Kendini bilmen güzel.Napsın o kadar yorum yapıyor boş yorum yapıp rezil mi olsun en iyisini yapıyor 50 dizi izleyerek
Heyatım bana gelene kadar kimler kimler var bir tanesi de ilk aynaya baktığınfa karşında olacakKendini bilmen güzel.
Abooovvvvvv konaga geri mi dönmüs 😱 Halis cig cig yer simdi onu
Tek günde elli tane dizi izliyor yazsın bir zahmet.
Evet biliyorum ama kağıt üstündeki bahaneleri "kadına şiddet" olduğu için başka işleri de değerlendirmeliler ya hani.
Tek günde elli tane dizi izliyor yazsın bir zahmet.
Neden sasirdiniz @Yakamoz-Asi @Angelica
Neden sasirdin @AngelicaFragmandan anladığımız o Seyranın odayı dağıttığı yer Yalı olduğunu gösteriyor bakalım bölümde anlacaz
Valla günde bir diziyi anca izliyorum sen ne sandın beni anlamadım
Ben ne diyorum sen hala ne diyorsun yahu bu karar siyasi siyasi aksi taktirde bu dizide ceza almazdı anlamıyorsun sen ya
------
Senaryolara şaşırdım ben
Kendin baktın herhalde oradan biliyorsun.Heyatım bana gelene kadar kimler kimler var bir tanesi de ilk aynaya baktığınfa karşında olacak
Irlanda dizileri fazla agir demi @AngelicaAğır demiştin ya ona bu kadar ağır beklemiyorumda
İlkokul kaçta kaldın bacım sen 😱Kendin baktın herhalde oradan biliyorsun.
Anladığın dilden konuşuyorum diyelim.İlkokul kaçta kaldın bacım sen 😱