TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Cancagizim yine hayirli adammis gönderdi simdi fazla yüklenmeyelim :A @12.Adam

Geçen yaşadığımız tatsız örnek var ya onun gibi. :( @Yakamoz-Asi

Neyi demek istedin anlamadım
------

Yinemi ikimiz anlamadık :A
------

Ha tamam dur tamam :A @12.Adam reyting konusu?

Aldın mı dersiniiiiiiiii 🤭🤭🤭🤭 @12.Adam

Bu konuda gereken açıklamayı foto konusunda yaptım :A
------

Evet biliyorsun beni. Tahmin ettiğin gibi ben de mavi takıma geçtim bu yeni takımlar sonrası :A
@serhatt gibi kudurduğu için elendi galiba yarışmadan :A :A @Alos @Cervantes @Angelica

Bu survivor güzel kızları sevmedi Kardelen kendine dikkat et potaya girme

Onlardan öncede favorisi Aysuydu. Kızı nazar ettirip önce sakatlanması, sonrada elenmesine sebep olmuştu :A Kardelende çok kalmaz bu gidişle :A
Cidden ne göz varmış sende be 😱 kimi gözüne kestirsen onun işi bitiyor. O lafından sonra bekledim bu ayrılığı , pota değil senin göz yok etti :A @MasacRE @12.Adam @Cervantes @xemrexxx
Sakatlandığı yarışmayı izlemiştim (bu arada çok aşırı saçma bir oyundu :A @The_Erinch )
Sonrasında izlemedim, galiba yarışmadan diskalifiye olmuş sakatlığından dolayı.
Şampiyon olur dediğiniz adamda elendi. Doğru bir elenme ama sürpriz bir elenme :A

Dün baya linç vardı yarışmacılara. Bugün özetten yakalayayım o kısımları.
------

Cidden ne göz varmış sende be 😱 kimi gözüne kestirsen onun işi bitiyor. O lafından sonra bekledim bu ayrılığı , pota değil senin göz yok etti :A @MasacRE @12.Adam @Cervantes @xemrexxx
Sakatlandığı yarışmayı izlemiştim (bu arada çok aşırı saçma bir oyundu :A @The_Erinch )
Şampiyon olur dediğiniz adamda elendi. Doğru bir elenme ama sürpriz bir elenme :A

------
Kardi elendi mi Alper elendi diyorlardı 😱

• Güldürdün
  • Okudum
Reactions: 12.Adam and Dosi

------
Aaa Dosi hanım hortlamış 😱

Kardelen'in ayrılığı henüz resmi olarak açıklanmadı. En son birkaç gün içinde belli olur durumu demişti. Bugün konseyde açıklayabilir ayrılığı :D

Şampiyon olur dememiz şakasınaydı zaten, sadece ilk gün iyi performans gösterdi çocuk. Sonrasında ortalıkta yoktu :A Bence sürpriz de değil. Artık birleşme sonrasına kadar geldik. Survivor öncesi kitlesi de bir yere kadar. Ada hayatında yoksun, performansın da zayıf. E bu durumda senin Survivor öncesinde oluşturduğun kitlen de bir yere kadar kurtarır seni artık :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aaa Dosi hanım hortlamış 😱

Kardelen'in ayrılığı henüz resmi olarak açıklanmadı. En son birkaç gün içinde belli olur durumu demişti. Bugün konseyde açıklayabilir ayrılığı :D

Şampiyon olur dememiz şakasınaydı zaten, sadece ilk gün iyi performans gösterdi çocuk. Sonrasında ortalıkta yoktu :A Bence sürpriz de değil. Artık birleşme sonrasına kadar geldik. Survivor öncesi kitlesi de bir yere kadar. Ada hayatında yoksun, performansın da zayıf. E bu durumda senin Survivor öncesinde oluşturduğun kitlen de bir yere kadar kurtarır seni artık :A
baktim kulaklarimi cinlatmadiniz geleyim dedim :A
ramazan ve is cok iyi bir ikili olmadi. Paskalya tatilimiz basladi damladim buraya :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Gerçekten erken bitecek bu sezon :A buse, Kürşat vb. Yetersiz ve reytingsüz bir şekilde şutlanırlar:A
öyle diye diye yarisma Haziran ayini buluyor yinede :A Bu sene hizlandirilmis tur olmadigi icin erkenlik durumu olmaz.
Acun kadinlar erkekler turundan vazgecip eskisi gibi karisik 10 yapan olayina dönse bu kadar yipranmazlar. Cansu sakat hali ile cok oynayarak yipranip yaris disi kalacak bu gidisle.

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
öyle diye diye yarisma Haziran ayini buluyor yinede :A Bu sene hizlandirilmis tur olmadigi icin erkenlik durumu olmaz.
Acun kadinlar erkekler turundan vazgecip eskisi gibi karisik 10 yapan olayina dönse bu kadar yipranmazlar. Cansu sakat hali ile cok oynayarak yipranip yaris disi kalacak bu gidisle.
3-4 temmuzda bitiyor 3 senedir yarışma haziranı görmeden biterse erken final bence ki en az 2 kişi ya bırakır ya da sakatlıktan gider :X aziz, buse, Kürşat, murat, Barıştan 1 i kalabilir son 8 e cansu da bir şekilde giderse yarışma mayıs sonu biter :X

• Beğendim
Reactions: Dosi
3-4 temmuzda bitiyor 3 senedir yarışma haziranı görmeden biterse erken final bence ki en az 2 kişi ya bırakır ya da sakatlıktan gider :X aziz, buse, Kürşat, murat, Barıştan 1 i kalabilir son 8 e cansu da bir şekilde giderse yarışma mayıs sonu biter :X
haziran ortasi bitecek denilmisti, öyle olur büyük olasilikla. Her türlü zaten fiyasko bir sene oldu. Allstar harici yeni isimler ile Survivor olmuyor. Acun bu sene fenomenleri getirdi, hic birinin reytingi yok :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan