Paige Spiranac Resimleri ❤️‍🔥🔥🫶🏻

Şerlok beyciğim ellerine sağlık. Arada bir teklesen de formunu buldun yine. Akıyor maşallah :A OOOYYYYYŞŞŞŞŞŞ

Bazen golf sopası olmak istersin diyerek ben de bunu ekleyeyim... @Sherlock @Yakamoz-Asi @BARON男爵

16752642184839.jpg

------

@Sherlock , Ana de arması falan boş ver dayıcım. Yüsra Geyik hanımefendi hakkında ne yapmayı planlıyorsun, bunu anlat bize. @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
Ana de Armas'a burun kıvırıp Arka Sokaklar Zeliş'e düşmek de ancak senden beklenirdi zaten :A

Şerlok beyciğim ellerine sağlık. Arada bir teklesen de formunu buldun yine. Akıyor maşallah :A OOOYYYYYŞŞŞŞŞŞ

Bazen golf sopası olmak istersin diyerek ben de bunu ekleyeyim... @Sherlock @Yakamoz-Asi @BARON男爵

16752642184839.jpg

------

Ana de Armas'a burun kıvırıp Arka Sokaklar Zeliş'e düşmek de ancak senden beklenirdi zaten :A
Ada'nın ne olayı var anlamadım. :A Alelade bir kadın. :A

16752642184839.jpg

------

Utku beyciğimden yine çok yerinde bir OYYYYYYYYYYŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ...
Ada'nın ne olayı var anlamadım. :A Alelade bir kadın. :A
Ada kim be? :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: serhatt and MasacRE