Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ana de Armas'a burun kıvırıp Arka Sokaklar Zeliş'e düşmek de ancak senden beklenirdi zaten@Sherlock , Ana de arması falan boş ver dayıcım. Yüsra Geyik hanımefendi hakkında ne yapmayı planlıyorsun, bunu anlat bize. @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
Ada'nın ne olayı var anlamadım.Şerlok beyciğim ellerine sağlık. Arada bir teklesen de formunu buldun yine. Akıyor maşallahOOOYYYYYŞŞŞŞŞŞ
Bazen golf sopası olmak istersin diyerek ben de bunu ekleyeyim... @Sherlock @Yakamoz-Asi @BARON男爵
![]()
------
Ana de Armas'a burun kıvırıp Arka Sokaklar Zeliş'e düşmek de ancak senden beklenirdi zaten![]()
Utku beyciğimden yine çok yerinde bir OYYYYYYYYYYŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ...Şerlok beyciğim ellerine sağlık. Arada bir teklesen de formunu buldun yine. Akıyor maşallahOOOYYYYYŞŞŞŞŞŞ
Bazen golf sopası olmak istersin diyerek ben de bunu ekleyeyim... @Sherlock @Yakamoz-Asi @BARON男爵
![]()
------
Ana de Armas'a burun kıvırıp Arka Sokaklar Zeliş'e düşmek de ancak senden beklenirdi zaten![]()
Ada kim be?Ada'nın ne olayı var anlamadım.Alelade bir kadın.
![]()
Kullanıcı adından utan.Utku beyciğimden yine çok yerinde bir OYYYYYYYYYYŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ...
Ada kim be?![]()
Ana’cığımın adını düzgün yazmaya özen göster diye yazdım.Kullanıcı adından utan.Ana De Armas.
![]()
Sen adam sevmiyor muydun? 😱Oruçlu oruçlu niye ıspanak konusu açıyorsun canımız çekti. Sd
Senin niye ağzının suyu aktı esas 😱Oh my god 🥵🤯😋
------
Sen adam sevmiyor muydun? 😱![]()
Neden akmasın?Senin niye ağzının suyu aktı esas 😱
Adamlık cinsiyet meselesi değildir![]()
Senin de yolun böyle spor yapmak değil miydi @serhatt da öyle demişti senin içinNeden akmasın?![]()
Senin neden canın çekti?![]()
İftiralarında boğul yer cücesi.
Sporu sevdin mi videodakiİftiralarında boğul yer cücesi.![]()
Sağane. .ssSporu sevdin mi videodaki![]()
Ada'nın ne olayı var anlamadım.Alelade bir kadın.
![]()
Bir erkek Ana de Armas için alelade bir kadın diyorsa onun için iki ihtimal vardır.Utku beyciğimden yine çok yerinde bir OYYYYYYYYYYŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ...
Ada kim be?![]()
3- Zevk sahibidirBir erkek Ana de Armas için alelade bir kadın diyorsa onun için iki ihtimal vardır.
1-Kördür
2-Gaydir
Sen hangisisin...
Darklegend için iki seçenek sunmuştum ama sende ikisi de var. Hem körsün hem de gaysin3- Zevk sahibidir
4- Sizler gibi abaza değildir.![]()
Sayın Gs'li dostum ne düşünüyor bu konu hakkında?Bir erkek Ana de Armas için alelade bir kadın diyorsa onun için iki ihtimal vardır.
1-Kördür
2-Gaydir
Sen hangisisin...
3- Zevk sahibidir
4- Sizler gibi abaza değildir.![]()
Bu konu hakkında tam da Serhat'a danışacaktım... Ben danışmadan gelmiş ve doğruları söylemiş. ✍️Darklegend için iki seçenek sunmuştum ama sende ikisi de var. Hem körsün hem de gaysin![]()