Nisan sonu final is coming kaç kişi kaldı 16 mu
Geçen sene 16 kişi kaldıkları hafta mayısın ilk haftasıydı mart bitmeden 16 ya düştüler
Yedekler var zaar onlar gelir
Nisan sonu final is coming kaç kişi kaldı 16 mu
Geçen sene 16 kişi kaldıkları hafta mayısın ilk haftasıydı mart bitmeden 16 ya düştüler
Sanmam yedekler geldikleri gibi elenirYedekler var zaar onlar gelir
Bensiz bir En Favori Güzel düşünülemez bile Dosi hanım, inanılmaz fotoğraf seçimlerim oy oranını ciddi oranda arttıracaktır. Yapmayın. @MasacREBirazcık Karanlık görsel olduğu için bir miktar sorun yok diye bilirim. Ramazan ayında dozunu kaçırmamanı bekliyorum. En Favori Güzel’de seni devre dışı bırakırım duruma göre @MasacRE
Korkma, dozunu azaltıp ona göre ayarlarım diyeceğine oy oranını arttıracak düzeyde seçim yapacağını söylüyor.
Bensiz bir En Favori Güzel düşünülemez bile Dosi hanım, inanılmaz fotoğraf seçimlerim oy oranını ciddi oranda arttıracaktır. Yapmayın. @MasacRE
Bomba 💣 @Sherlock
Sanmam yedekler geldikleri gibi elenir
Onu geçemez kimse.Senin koca boşanmalarına döndü bu iş
Bu şok ayrılık paramparça etti beni... Sultanımın ayrılığından beri yarışmaya olan ilgim azaldı. Yine izliyorum ama eskisi gibi hevesle değil artık...Her şey siz değerli halkımız ve göz zevkiniz için. Bundan sonra da bu mantalite ile görsel seçimine devam edeceğimden şüpheniz olmasın.
Dosi Hanım gayet dozunda bir görsel seçtiğimi düşünüyorum, daha ne olsun? @MasacRE
Yakamoz dedemin arşiv de bambaşka be kardeşim, izindeyiz…
Nargileyi de kesersin...Bu şok ayrılık paramparça etti beni... Sultanımın ayrılığından beri yarışmaya olan ilgim azaldı. Yine izliyorum ama eskisi gibi hevesle değil artık...
Bu arada foto dozu konusunda da Şerlok beyciğime güvenirim ben her daim. Hatta internette aratınca bundan daha iyi fotolar da bulunabiliyor sultanıma dair ama bu süreçte ramazana girmemiz dolayısıyla paylaşım yapmayacağım bu konuda...