Sıvacılıktan ayrıldım ama yumuşamadım hala sertim. @serhattKuz bu 12.adam sıvacı değil miydi ne ara yumuşadı da kıvanç A kalp atıyor 😱
Sıvacılıktan ayrıldım ama yumuşamadım hala sertim. @serhattKuz bu 12.adam sıvacı değil miydi ne ara yumuşadı da kıvanç A kalp atıyor 😱
Kıvanç'a kalp atmayan da ne bileyim.Kuz bu 12.adam sıvacı değil miydi ne ara yumuşadı da kıvanç A kalp atıyor 😱
İyi malların hepsi benim.Sert erkeği de @Angelica sever yani bizde her malın alıcısı var
İyi malların hepsi benim.
@Alos un bu elbiseden alıp geceyi @Sherlock ile geçirdiği söyleniyor ikisinden de ses yok @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-AsiDizinin 2. bölümü ilk bölüme göre daha iyiydi bence. Yine Aslan ile Devin'in aşkı üzerinden ilerlediğine yönelik eleştiriler olmuş. Ona katılıyorum ben de. Özellikle de daha iki bölümde ikilinin devamlı ayrılıp barışmaları sıktı. Ama onun dışında ilk bölümünde eleştirdiğim yan karakterlerin hikayeye dahil olması konusunda bu bölüm daha iyiydi. Nejat İşler'in sahnesi arttı mesela. İlk bölüm oynadığı karakterin isminin bile farkında değildim. Cihan'mış onu gördük Canan Ergüder ise hala dizide varlığı en belirsiz kişi. Hayalet gibi dolaşıyor etrafta iki bölümdür sadece.
Bölümün sonundaki sofra sahnesi de nefisti. O masadaki gerilimi buram buram hissettirdiler. Serenay sultanım da oyunculuğuyla şov yaptı. O sahneyi de burakayım buraya
İkisi de cehennemin dibini boylamıştır umarım.@Alos un bu elbiseden alıp geceyi @Sherlock ile geçirdiği söyleniyor ikisinden de ses yok @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi
@Alos un bu elbiseden alıp geceyi @Sherlock ile geçirdiği söyleniyor ikisinden de ses yok @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi
Günahkarlar benim hiçbir şeyim olamaz.Hani sisterındı @Alos 😱
Sen sanki rahibesinGünahkarlar benim hiçbir şeyim olamaz.
Elhamdülillah.Sen sanki rahibesin
Kahkaha attırdın 😃😃@Alos un bu elbiseden alıp geceyi @Sherlock ile geçirdiği söyleniyor ikisinden de ses yok @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi
Öncelikle senin kirli zihninin üretimi olan bu asılsız söyleme yanıt dahi vermeyeceğimi belirtmek isterim.@Alos un bu elbiseden alıp geceyi @Sherlock ile geçirdiği söyleniyor ikisinden de ses yok @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi
Beni bilen bilir en doğrucu kişi bnmdir bu forumda 11 yıldırÖncelikle senin kirli zihninin üretimi olan bu asılsız söyleme yanıt dahi vermeyeceğimi belirtmek isterim.
Fotoğrafta neden 3 kişi var? 🥰
11 yıldır 11 şey söylediysen 10’u yalan.Beni bilen bilir en doğrucu kişi bnmdir bu forumda 11 yıldır
Manzara güzel olduğu için 3.kişi katılmış hemen