En Favori Tatlı nsl olur ?En Favori Yemeği Seçelim Bence , 1 hafta izinliyim yaaa araya birşeyler katayım dedimmm
@Dosi @MasacRE @12.Adam @Alos @Zeyno @bazinga @Gerekli24 @BARON男爵 @xemrexxx @Angelica @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @seyfullXh
Bilemiyorum... hazır boşluğum varken birşey yapayım dedim.En Favori Tatlı nsl olur ?
tüp ile besleniyorValla bende çözemiyorum abi @Emre Ozansoy yavrum sen ne yiyip ne içiyorsun Allah aşkına sırrın ne
tüp ile besleniyor
Fotosentez yapıyor diyeceğim çocuk sıcağıda sevmiyor ki Ne ayaksın sen oğlum @Emre Ozansoy
Fotosentez yapıyor diyeceğim çocuk sıcağıda sevmiyor ki Ne ayaksın sen oğlum @Emre Ozansoy
Valla bende çözemiyorum abi @Emre Ozansoy yavrum sen ne yiyip ne içiyorsun Allah aşkına sırrın ne
Bakliyat ve markana çeşitleri yetiyor da artıyor.
Bakliyat ve markana çeşitleri yetiyor da artıyor.
Oluyor, çok da güzel oluyor.Sadece bunlarla olurmu ya
Tatlı da olabilir bak... düşündümde şimdi Çikolata kadar ekran yalatacak bir etkinlik olabilirEn Favori Tatlı nsl olur ?
Tatlı da olabilir bak... düşündümde şimdi Çikolata kadar ekran yalatacak bir etkinlik olabilir
@Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @Alos @Dosi @MasacRE @bazinga @seyfullXh @batuhankaralar
Bak bu güzel fikir.Tatlı da olabilir bak... düşündümde şimdi Çikolata kadar ekran yalatacak bir etkinlik olabilir
@Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @Alos @Dosi @MasacRE @bazinga @seyfullXh @batuhankaralar
Tatlı da olabilir bak... düşündümde şimdi Çikolata kadar ekran yalatacak bir etkinlik olabilir
Tatlıya hayır demem ana öğünü geçer tatlıya dalarım
Tatlı bırakmadın evrende 😛😃😃
Tatlı bırakmadın evrende 😛😃😃
Tatlı değil ama Starbucks Havuçlu Keke hayır demem 😉😛