TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yine aşırı heyacanları bir gün oldu, neyseki aldık :A sesi kesip izledim son dakikaları :A

Korkuttun ama dediğin olmadı :A
İbre gerçekten gönüllülerden yanaydı. Ünlülerin tek şansı Nefise, Yusuf ve Ertuğun yedeklerden unlulere gelmesiydi. Bu oyunda Berdan Mardini Ümit Erdim seçkin piriler olsa yenebilir miydi?

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İbre gerçekten gönüllülerden yanaydı. Ünlülerin tek şansı Nefise, Yusuf ve Ertuğun yedeklerden unlulere gelmesiydi. Bu oyunda Berdan Mardini Ümit Erdim seçkin piriler olsa yenebilir miydi?
Nefise yedeklerden mi geldi yarışmaya?
Ben en başlarda hiç izlemedim. Haklısın :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Nefise yedeklerden mi geldi yarışmaya?
Ben en başlarda hiç izlemedim. Haklısın :A
Nefise Survivor 2023 un ilk yedeklerinden 😅
------

Gönüllülerin 2. Adayı Kim olur?
Elanur diyenler Harika atsın.
Fatih diyenler Güldürdün atsın. 🤣

Sanırım öyle oldu :A Erkeklerde de Ertuğ'u tutuyorum bu arada. Onu nasıl buldun :A
beyazlı çocuğu diyorsun demi? O da pozitif baktığım biri. Ada hayatlarını biraz izlersem daha net hakim olurum. Karakteri sağlam kulisçiler uzak dursun bizden.
İlk başlarda Aysu’yu beğenmiştim ama geçen haftaki konseyde karakter olarak sanki çok iyi değil, ortalık bozan bit tipi vardı gibi :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Nefise Survivor 2023 un ilk yedeklerinden 😅
------

Gönüllülerin 2. Adayı Kim olur?
Edanur diyenler Harika atsın.
Fatih diyenler Güldürdün atsın. 🤣
Güldürdün :A
------

beyazlı çocuğu diyorsun demi? O da pozitif baktığım biri. Ada hayatlarını biraz izlersem daha net hakim olurum. Karakteri sağlam kulisçiler uzak dursun bizden.
İlk başlarda Aysu’yu beğenmiştim ama geçen haftaki konseyde karakter olarak sanki çok iyi değil, ortalık bozan bit tipi vardı gibi :A
Evet beyazlı :A Vay bee Dosi hanımla uzun zaman sonra aynı isimleri mi destekleyeceğiz yoksa :A
Yusuf beni çok şaşırttı.. İçinde bir canavar varmış @MasacRE @Dosi
Yusuf tam bir deli ya. Bu oyunda da o deli gücüyle görünüşünden çok daha yüksek bir güç koydu ortaya :A

Evet beyazlı :A Vay bee Dosi hanımla uzun zaman sonra aynı isimleri mi destekleyeceğiz yoksa :A
senin zaten gönüllüler degilde ünlüleri desteklemen basli basina sasirtici :A biz ayni ismi destekledigimizde sampiyon yapiyorduk yarismacilari. bakalim Sonlarda ayni isimde yogunlasacak miyiz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Yusuf beni çok şaşırttı.. İçinde bir canavar varmış @MasacRE @Dosi

Güldürdün :A
------

Yusuf tam bir deli ya. Bu oyunda da o deli gücüyle görünüşünden çok daha yüksek bir güç koydu ortaya :A

senin zaten gönüllüler degilde ünlüleri desteklemen basli basina sasirtici :A biz ayni ismi destekledigimizde sampiyon yapiyorduk yarismacilari. bakalim Sonlarda ayni isimde yogunlasacak miyiz :A
Bu akşam oyunu izledim :X yarışma bittikten sonra nefise ile Nagi Queen i kapıştırmalı reelde ikisi de erkekleri yenecek güçte :A

Bu akşam oyunu izledim :X yarışma bittikten sonra nefise ile Nagi Queen i kapıştırmalı reelde ikisi de erkekleri yenecek güçte :A
seni buraya bekleriz ozaman :A daha öncede Nefise yeni Nagi diye yorumlar görmüstüm.
Survivor 2023'un İlk 12'si:
Ertuğ
Barış
Yusuf
Nefise
Halil
Aysu
Özgür
Osman
Kardelen
Senem
Aleyna
Alper Rende
Böyle sekillenebilir bence.
Zeynep sultan yok.. @MasacRE
Aleyna varmi bugün? ismini duymadim sanki :A

seni buraya bekleriz ozaman :A daha öncede Nefise yeni Nagi diye yorumlar görmüstüm.

Zeynep sultan yok.. @MasacRE
Aleyna varmi bugün? ismini duymadim sanki :A
Asena Asena :A

Zeynep arkadaş kurbanı olacak maalesef birlesmeden sonra elenecek..

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi