Bu saatte niye daha buralardasınLeş kütük @MEnes dedi ki olmadığın masa yok... Bende masanın ayaklarını kütüklere seni de eyşan a benzettim.![]()
Ben daha yeni fırsat buldum foruma
Bu saatte niye daha buralardasınLeş kütük @MEnes dedi ki olmadığın masa yok... Bende masanın ayaklarını kütüklere seni de eyşan a benzettim.![]()
Kokunu aldım da ondan.Bu saatte niye daha buralardasın
Ben daha yeni fırsat buldum forumakimseler yokken bildirimlere bakıyordum damladın hemen
![]()
Ooooooooo kimleri görüyorum.Sen uğrar mıydın? Çooook teşekkürler.Ayrılma bir yere.@12.Adam çok tebrikler.Bu sene forumdan çok uzak kaldım ama çok bir şey değiştiğini sanmıyorum.
Hak edilmiş başarı.
![]()
Geldik artık da ne kadar sürer bilemem.Ooooooooo kimleri görüyorum.Sen uğrar mıydın? Çooook teşekkürler.Ayrılma bir yere.![]()
Yapma,zaten şunun şurasında bir avuç insan kaldık. @xdragxx koyu kavruğumda gitti.Geldik artık da ne kadar sürer bilemem.![]()
Alıştım böyle de 5 ay da çok oldu.Yapma,zaten şunun şurasında bir avuç insan kaldık. @xdragxx koyu kavruğumda gitti.![]()
Koyu kavruk bilo ile iletişimin hangi seviyedeydi?Alıştım böyle de 5 ay da çok oldu.Masadan bir bir eksiliyor dostlar...
Yani işte konularda denk geldikçe konuşuyordum, iyi sayılır.Koyu kavruk bilo ile iletişimin hangi seviyedeydi?![]()
Teşekkürler.
Bu gözden kaçmış 😱
Neyse geç olsun güç olmasın derler
En içten selamlarını geç de olsa ileteceğim![]()
Fesat çıkarmak gibi olmasın amaaa seni koskoca forumda bi gözden kaçırmayan ben varım gör gerçekleri yakomoz dayı.
@12.Adam Tebrikler, etiketin hayırlı olsun.
Fesat çıkarmak gibi olmasın amaaa seni koskoca forumda bi gözden kaçırmayan ben varım gör gerçekleri yakomoz dayı.![]()
Ah ah evet ben, hakkım ödenmez...Nickimi de doğru yazaydın inanacaktım dahakkın var, reyting konularını es geçmeyen bir sen
![]()
Ne oldu ?Sitemini hak edecek ne yaptım?
Teşekkürler amca@12.Adam Tebrikler, etiketin hayırlı olsun.
Fesat çıkarmak gibi olmasın amaaa seni koskoca forumda bi gözden kaçırmayan ben varım gör gerçekleri yakomoz dayı.![]()
Ne oldu ?Sitemini hak edecek ne yaptım?
Teşekkürler amca![]()
Rica ederim dayıoğlu.Ne oldu ?Sitemini hak edecek ne yaptım?
Teşekkürler amca![]()
En Favori Üye konusundan mı?Bulursun sen araştır![]()