Ben sana gerekli bilgileri akıtırım Dosi hanımgecen sene en azindan taniyorduk sonradan katiliyorduk. Burada bilemedim ne desem yalan olur
Melih atar da Fırat zor gibi...
Hoş geldiniz Utku beyciğim.Gelmedi senin gibisi be Nisa reisim...
------
İzliyorum Dosi hanım da foruma girmeyi unutmuşum Şerlok beyciğim gerekli hatırlatmaları yaptı sağolsun
------
Seni rendelemek lazım kütük @Sherlock
Balık etli... @MasacREŞişman olması daha iyi işte.. @Sherlock
Planlarımın da ötesine geçti bu durum. Ben de bazen kendimi sen sanıyorum tabii öyle bir problemimiz mevcut.@Sherlock kendi mesajlarimi senin mesajlarin sanmaya basladim sjsjsjjs nasil birsey bu, tam tersi olmaliydi
Sultanlarıma maşallah...Cansu sultanım tokatladı Şişmannur'u @Maskeli Fedai @Sherlock
------
Ben sana gerekli bilgileri akıtırım Dosi hanım
Sus lan kütük.. @SherlockCansu sultanım tokatladı Şişmannur'u @Maskeli Fedai @Sherlock
------
Kızlar çok beceriksiz yarım saattir bakıyom izlemem. Bu senebu bölüm icin mi? suan oyun baslamis ac izle iste
------
sinir bozucu bir atis bu
Ahmut Dursun'un eski esinin adi neydi? hangisiydi oCansu sultanım tokatladı Şişmannur'u @Maskeli Fedai @Sherlock
------
sormasi ayip daha ne kadar böyle olacagiz?Melih atar da Fırat zor gibi...
Hoş geldiniz Utku beyciğim.
Balık etli... @MasacRE
Planlarımın da ötesine geçti bu durum. Ben de bazen kendimi sen sanıyorum tabii öyle bir problemimiz mevcut.
Sultanlarıma maşallah...
birisi sürekli orataya atiyordu atmasina ragmen oyuncu olan secil mi ne oydu sanki AKızlar çok beceriksiz yarım saattir bakıyom izlemem. Bu sene
Yani @serhatt gibi hanzo da seviyor olabilirdin, ya da @Dosi gibi Berdan Mardini fanı da olabilirdin çok kötü değil tercihinTungacı falan değilim ben uydurma şöyle şeyler
Yıktılar dağ gibi kadını@xemrexxx Nagihan kansere yakalanmış gazeteci Bilal özcana demiş 1 ay önce öğrendim ailemde yeni öğrendi demiş
Asena oAhmut Dursun'un eski esinin adi neydi? hangisiydi o
twitterdaki yorumlardan az cok taniriz elbet ilerde.
dogru aktar bana bilgileri
Senin destekleyeceğin isimden bir şey olmaz @Sherlock
sana güvenim tamAsena o
En objektif en tarafsız şekilde aktarırım bilgileri
Simdilik Chaby'i destekliyorum. Berdan Mardini @Angelica 'nin favorisi
Canın yoldaşına nasıl sözler ediyorsun kütük...Kes lan sesini.. @Sherlock