Neyse ben Nagi Queen le takip ederim ilk günden macuna saldırmaya başladı @MasacRE @serhatt @Cervantes @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Angelica @AlosSana üyelerden de malzeme çıkardık iyi mi
Ben şuan bakamıyorum ama açarım sonra
Neyse ben Nagi Queen le takip ederim ilk günden macuna saldırmaya başladı @MasacRE @serhatt @Cervantes @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Angelica @AlosSana üyelerden de malzeme çıkardık iyi mi
Ben şuan bakamıyorum ama açarım sonra
Neyse ben Nagi Queen le takip ederim ilk günden macuna saldırmaya başladı @MasacRE @serhatt @Cervantes @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Angelica @Alos
Sonu yakın macunun yetenek sizsiniz bitti, o ses bitti, masterchef bu sene çok düştü, son kale survivor o da çökecek Allah ın izniyleİyide Acun da Nagihanla dalga geçmiş hangi özelliği ile şampiyon olacaktı demiş
Sonu yakın macunun yetenek sizsiniz bitti, o ses bitti, masterchef bu sene çok düştü, son kale survivor o da çökecek Allah ın izniyle
Teyzoş Nisa destekçilerine karşı ittifak yapıp forumdan kovalım onlarıOda bu sene çöker inşAllahh
Onun yüzünü şeytan aman @mrt-06 görsün onu hesaba katıyorum zaten
Onun yüzünü şeytan aman @mrt-06 görsün onu hesaba katıyorum zaten
yeni actim. Cok kacirdim mi?Influencer tayfasını direkt dağıttı, oyun moyun yok mu ya.
İlgi çekici bişi olursa söylersin bakarım aradayeni actim. Cok kacirdim mi?
------
Chaby gönüllulerdemi ne. Onun ünlülerde olmasini isterdim
@MasacRE bana izle deyip kendin kactin. daha önce bu filmi görmüstüm
bu bölüm icin mi? suan oyun baslamis ac izle isteİlgi çekici bişi olursa söylersin bakarım arada
Yok Influencer ekibini dağıttı işte kafasına göre Acun abim. Aynen, Gönüllüler’de.yeni actim. Cok kacirdim mi?
------
Chaby gönüllulerdemi ne. Onun ünlülerde olmasini isterdim
@MasacRE bana izle deyip kendin kactin. daha önce bu filmi görmüstüm
mavilerde bir kiz vardi ilk etapta o gözüme carpti, uzun siyah sacli. Güzel hic birine hakim degilim bunlarin. Kalabalik olduklarinda secmesi zor insanlariYok Influencer ekibini dağıttı işte kafasına göre Acun abim. Aynen, Gönüllüler’de.
Utku beyciğim izliyor da buraya uğramadı henüz. @MasacRE