Öyle olacak kaderinde "Selma " var.Taner resmen kurbanlık koyun gibiydi istemediği bir hayatı yaşamak zorunda bırakıyorlar adamı ya istemeye istemeye evlenecek ama bana nedense vazgeçecek gibi geliyor
Öyle olacak kaderinde "Selma " var.Taner resmen kurbanlık koyun gibiydi istemediği bir hayatı yaşamak zorunda bırakıyorlar adamı ya istemeye istemeye evlenecek ama bana nedense vazgeçecek gibi geliyor
Taner resmen kurbanlık koyun gibiydi istemediği bir hayatı yaşamak zorunda bırakıyorlar adamı ya istemeye istemeye evlenecek ama bana nedense vazgeçecek gibi geliyor
Yakıştılar da ya çok güzel çift olacaklar o çocuk kucağında ağladı ya yani Ali bence o zaman vazgeçti TanerÖyle olacak kaderinde "Selma " var.
Bende istemediğin hayatı yaşamak zor ya hele sevmediğin biriyleÇok üzüldüm Tanere çok
Bende istemediğin hayatı yaşamak zor ya hele sevmediğin biriyleÇok üzüldüm Tanere çok
Fezai'yi mi diyorsun? Ramazan'ın asker arkadaşı.Selvi midir nedir onun para istediğim adamın nedir? Güzel bir parça gibi.
Sen bu diziyi seyreder miydin ya?Selvi midir nedir onun para istediğim adamın nedir? Güzel bir parça gibi.
3. bölümde kaldı, 4. bölüme geçemedi.Sen bu diziyi seyreder miydin ya?
Evet o. Ben yazdıktan sonra Selami'nin yanına gidince öğrendim adını da pek işe yaramıyormuş.Fezai'yi mi diyorsun? Ramazan'ın asker arkadaşı.
"20 bardak çay içeceksiniz günlük."Cezaevindeki adam güldürdü, Hüseyin ile Muammer'in halleri daha çok güldürdü.
Şu öğretmen midir nedir öğrensin artık babasını, fazla uzadı mevzu.
Reflü olacaklar. Define ellerindeyken biraz sefa sürseydiler keşke."20 bardak çay içeceksiniz günlük."
Böyle daha iyi oldu bence.Reflü olacaklar. Define ellerindeyken biraz sefa sürseydiler keşke.
Nerede ve hangi sahnede selam gönderdiler?Müge Anlı'ya iyi selam gönderiyorlar.
Böyle daha iyi oldu bence.
Hakan ile Bul BulabilirsenNerede ve hangi sahnede selam gönderdiler?
Bölümün tamamını izledin mi?Ne güzel tokat attı Selma Öğretmen öyle, içimin yağları eridi resmen.