7 Ocak 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 25.0%
  • İffet (Star)

Oy: 4 20.0%
  • 1 Erkek 1 Kadın (Star)

Oy: 6 30.0%
  • Lale Devri - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Şefkat Tepe (STV)

Oy: 2 10.0%
  • Diğer ( Lütfen Belirtiniz )

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Yetenek Sizsiniz Türkiye mi ? Keşanlı Ali Destanı mı ? İffet mi ? Cumartesi gününün bu haftaki zirve sahibi dizisi hangisi oldu ?

Yahşi Cazibe, 1 Erkek 1 Kadın ve diğer yapımlar ne kadar reyting aldılar ? Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...

Sürprizlerle dolu olan sonuçlar belli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye totalde açık ara zirvede yer alıp ilk iki sırayı kapattı. A/B'de ise son kısmı zirvede, ilk kısmı üçüncü.

Keşanlı Ali A/B'de 2. totalde ise 4.olarak başarısını sürdürdü.

Şefkat Tepe rakiplerin düşüşünü de fırsat bilerek 3.sıraya kadar yükseldi.

Günün sürprizini Yahşi Cazibe yaptı. Bu sezon reyting sıralamasında epey gerilerde kalan dizi, senaryodaki önemli değişiklik nedeniyle bu hafta üst sıralara fırladı bir anda. Dizi, totalde 5. A/B'de 4.oldu. Şimdi merak edilen nokta dizinin bu reytingleri koruyup koruyamayacağı.

İffet, düşüşünü sürdürdü ve zirve yarışından koptu. Totalde 7. A/B'de 9.olan dizi, zirve yarışından artık epey uzakta.

1 Erkek 1 Kadın, bekleneni veremese de kendini sürdürecek oranlar almayı başarıyor.

Kazanmak İçin 1 Dakika'nın tekrar bölümünün iyi izlenme oranları alması dikkat çekti.

Son düzenleme:
1 Erkek 1 Kadın bugüne kadar fazla izlenmeyen işlerin ardından yayınlandı ve doğal olarak zorlandı. İffet'in arkasında iken alacağı reytingi merak ediyorum doğrusu :)

yahsi cazibe nin iilk 45 dakikasini izledim ondan sonra yetenek sizsiniz e gectim.

1 erkek 1 kadın izledim
lale devri yenibölüm değildi

Yahşi Cazibe'nin yükselişi dikkat çekici, yılbaşı akşamındaki feci sonuçtan sonra toparlanabileceğini hiç düşünmüyordum,sanırım çok uzun süredir bu kadar iyi reyting almıyordu.

Şefkat Tepe özel seyirci kitlesiyle total'de harikalar yaratıyor, sanırım o da sezonun en iyi reytingini aldı.

Keşanlı Ali ilginç bir dizi, dizi pek heyecanlı değil,aksiyon pek yok ama oldukça akıcı ve komik,sanırım komedi seyircisini yakaladı Keşanlı, yoksa pek dram göremiyoruz içinde.

Yetenek Sizsiniz reytingde çok iyi olmasına rağmen açık ara birincilikleri kaybetti.

Ben Keşanlı başlamadan önce en çok İffet etkilenir diyordum,sanırım yanılmamışım.

100/7 .ci olan iffet 100/2 il k iki inmeyen iffet Sbt dede rotara devam ediyor halbuki çok güzeldi bu bölüm :) akasya duragi tekrari hem kanal d hem star iyi gitmis

İffet beni şoke etdi. Çok kötü düşmüş.
Keşanlı Ali Destanı yükselmiş
Yahşi Cazibe birden-bire 2 kat yükselmiş. Yahşi Cazibe ve İffet beni şoke etdi. Sanki İffetin izleyicileri Yahşi Cazibeye kaymış. Bunda Kemal ve Cazibenin evli olduğunun Simge tarafından öyrenilmesinde büyük pay var. Umarım ki, düşmez ama birazdan bence yeniden düşecek.
Yetenek Sizsiniz Türkiyenin ise asıl günü Cumartesi Çarşamba şimdi aldığı reytinglerin yarısını alıyordu.
Şevkat Tepe de yükselmiş.
İffetin düşüşüne çok üzüldüm :(

Yahşi Cazibe'de Simge tüm gerçekleri öğrendi ve o yüzden dizi bir anda fırladı. Ama dizi en önemli kozunu harcamış oldu. Bu noktadan sonra hızlı bir düşüşe geçip tamamen dibe vuracağını düşünüyorum.

umarım yakın zamanda güvenilir bir reyting ölçüm şirketi gelir sbt bana inandırıcı gelmiyor kanallar bu reytinglere bakıyormudur acaba?

Yahşi Cazibe'de Simge tüm gerçekleri öğrendi ve o yüzden dizi bir anda fırladı. Ama dizi en önemli kozunu harcamış oldu. Bu noktadan sonra hızlı bir düşüşe geçip tamamen dibe vuracağını düşünüyorum.

aynen İFFET 1SAAT ÖZET VERİYOR 2 SAATE DİZİ 3 SAAT DERHAL ÖZETLERİN 25 DAKKA İNDİRİLMESİ LAZIM