7 Ocak 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 25.0%
  • İffet (Star)

Oy: 4 20.0%
  • 1 Erkek 1 Kadın (Star)

Oy: 6 30.0%
  • Lale Devri - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Şefkat Tepe (STV)

Oy: 2 10.0%
  • Diğer ( Lütfen Belirtiniz )

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Keşanlı Ali'yi ve 1 Erkek 1 Kadın'ı izledim.

5-6 haftadır yahşi cazibe yi izlemiyordum dün akşam izledim keşanlı ali destanınada baktım
açıkçası sbtye daha çok güveniyorum herkes anlık reytingleri görebiliyor herhangi bir müdahale yapılamıyor iffet sbtde daha fazla reyting alıyordu sonuçta denekler aynı düşmesi sbt yle ilgili değil...

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 542"]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 41, bgcolor: transparent"]69[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 263, bgcolor: transparent"]RÜZGAR GİBİ GEÇTİ 2. BÖLÜM[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 87, bgcolor: transparent"]TRT 1[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl67, width: 58, bgcolor: transparent"]01:15:02[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 50, bgcolor: transparent"]1,22[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 43, bgcolor: transparent"]6,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gece izlediğim filmin ikinci bölümü ABde listeye girmeyi başarmış. Çok sevindim. Film mükemmel zaten.
Şefkat Tepenin üçüncü olması gerçekten çok ilginç. ABde ise 43. olması herşeyi açıklıyor sanırım.
İffetin çekilmesi bile hata. Filmi olan bir yapım. Akıllarına başka bir şey gelmemiş mi ki aynı şeyi birdaha çekiyorlar. Cemili iyi gösterme çabası gerçekten anlamsız. Bu adamın iyice azıtıp sağa sola saldırması lazımdı bence. Kafanı cama sıkıştırabilecek bir taksici ne kadar iyi olabilir?? Erkeklerin bile uzak durması lazım bu adamdan.
Star ana haberin acil bir düzenlemeye gitmesi lazım. Reytingleri hala çok düşük.
Keşanlı Ali Destanı bir miktar hareketsiz gitti. Kadınlara yönelik yapmışlar sanırım bu diziyi. Bayanların kursu, diyalogları çok yer kapladı. Tivibunun önbelleği sağolsun o kısımları izlemek zorunda kalmadık.

5-6 haftadır yahşi cazibe yi izlemiyordum dün akşam izledim keşanlı ali destanınada baktım
açıkçası sbtye daha çok güveniyorum herkes anlık reytingleri görebiliyor herhangi bir müdahale yapılamıyor iffet sbtde daha fazla reyting alıyordu sonuçta denekler aynı düşmesi sbt yle ilgili değil...
Müdahale etmek istedikten sonra o anlık reytinglere de müdahale ederler. Bu SBT'nin daha güvenilir olduğunu kanıtlamaz ama İffet konusunda haklısın :)

şefkat tepe süper gitmiş bence reytingleri doğru bi sorun yok.yahşi cazibenin yükselişide dikkat çekici