Benim soru bol şıklı ama@cokiyitvci 'nin günlük evetli hayirli tarzinda actigi anketler bölümü
Benim soru bol şıklı ama@cokiyitvci 'nin günlük evetli hayirli tarzinda actigi anketler bölümü
zaten olmasi gereken o @cokiyitvci biraz bastan salma kisacik yaziyor öyle secenekler olmaliki insanlar oylarken yorum yazmaliBenim soru bol şıklı ama
Hatta kal Ümit aktan Anlık gelişmeleri bildireceğim.zaten olmasi gereken o @cokiyitvci biraz bastan salma kisacik yaziyor öyle secenekler olmaliki insanlar oylarken yorum yazmali
benim islerim var. geceye gelirim. acele etme konu icinHatta kal Ümit aktan Anlık gelişmeleri bildireceğim.
Kaç gibi? Sizin saate göre mi, bize göre mi?benim islerim var. geceye gelirim. acele etme konu icin
Ne kudurucam be 😱 Twitterda duy beni yi bile övüyor takipçi gelsin diye ayol bu senin kıvanç varken Faruk Forumdash ı seçmen kadar saçma ve basit bir hareketSeni kudurtmaya devam ediyor ne güzel.
Aaa hadi ordan başarısını çekemiyorsun.Ne kudurucam be 😱 Twitterda duy beni yi bile övüyor takipçi gelsin diye ayol bu senin kıvanç varken Faruk Forumdash ı seçmen kadar saçma ve basit bir hareket
Heyatım bu durum bnm forumda herkesi övüp kanka olmamla aynı şey ben hiçbir zaman kimse beni takip etsin popi oliyim diye doğrularımdan vazgeçmem kalsın o başarı bana göre değilAaa hadi ordan başarısını çekemiyorsun.
Ay seni tanımasak hadi anam çocuk kandır bunlarla sen.Heyatım bu durum bnm forumda herkesi övüp kanka olmamla aynı şey ben hiçbir zaman kimse beni takip etsin popi oliyim diye doğrularımdan vazgeçmem kalsın o başarı bana göre değil
6-6,5 yıl önce bıraktığım youtube kanalımda hala 10 bin takipçi var , bu tarz bir başarı istesem ona devam ederdim kalsınAy seni tanımasak hadi anam çocuk kandır bunlarla sen.
Parayla ben 100k satın alırım ayol sen cimriysen biz ne yapalım.6-6,5 yıl önce bıraktığım youtube kanalımda hala 10 bin takipçi var , bu tarz bir başarı istesem ona devam ederdim kalsın
O zaman öğrenciydim ne parası 😱Parayla ben 100k satın alırım ayol sen cimriysen biz ne yapalım.
Aaa sen her türlü şeyi yaparsın.O zaman öğrenciydim ne parası 😱
Kuz sen ismi lazım değil anınca bir profiline baktım (engellediğim için normal akışta gözükmüyordı) ödüllerime kıytırık demiş ayol sektördeki en prestijli 6 ödül töreninden 3 ünde ödül aldım bu sene, kıyafetime pijama demiş hadi moda cahili bir Marulsun hiç mi ajansta geçen yaz dizisi izlemedin insanlar 2 metre sakal + şortla katılıyorAaa sen her türlü şeyi yaparsın.
Sizin saat ile 1’den sonra genelde ama buralardayım şimdiKaç gibi? Sizin saate göre mi, bize göre mi?
Aaa yeter be gece gece uğraşamam aranızdaki mevzuyla hadi good naytslar olsun.Kuz sen ismi lazım değil anınca bir profiline baktım (engellediğim için normal akışta gözükmüyordı) ödüllerime kıytırık demiş ayol sektördeki en prestijli 6 ödül töreninden 3 ünde ödül aldım bu sene, kıyafetime pijama demiş hadi moda cahili bir Marulsun hiç mi ajansta geçen yaz dizisi izlemedin insanlar 2 metre sakal + şortla katılıyor
En önemli başarısı macunun tweetini retweetlemesi olan birine göre çok boş yapıyor
Hadi sen git uyu will abimle randevun var uykundaAaa yeter be gece gece uğraşamam aranızdaki mevzuyla hadi good naytslar olsun.
Şuan yanımda beni bekliyor.Hadi sen git uyu will abimle randevun var uykunda
Yıl bitmek üzereyken çok iyi yetiştiniz imdadımıza Dosi hanımyillar @denizz19 'a yaramis
------
vay be, artik sona geliyoruz. ne yapip ettik finali bu yil yapip yeni yila oylamayi birakmamis olacagiz @MasacRE @Yakamoz-Asi