6 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Ya Sonra - TV'de İlk (Kanal D)

Oy: 3 13.6%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

• Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 6 27.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Akasya Durağı (Star)

Oy: 4 18.2%
  • 1 Erkek 1 Kadın (Star)

Oy: 9 40.9%
  • Kuzeyin Oğlu Volkan Konak (TNT)

Oy: 1 4.5%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Cuma gününün lideri bu hafta hangi yapım oldu ?

Adını Feriha Koydum mu ? Hayat Devam Ediyor mu ? TV'de ilk kez yayınlanan Ya Sonra mı ?

Kanal D'nin yeni yarışma programı Kazanmak İçin 1 Dakika ilk bölümüyle ne kadar izlendi ?

00.00'daki ilk bölümüyle iyi bir başlangıç yapan 1 Erkek 1 Kadın 22.00'de başarısını sürdürebildi mi ?

Yayından kaldırılan Akasya Durağı kaçıncı oldu ?

Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...

Totalde Hayat Devam Ediyor, A/B'de Adını Feriha Koydum zirvede.

Adını Feriha Koydum A/B'de Hayat Devam Ediyor fark atarak 1. olmayı başarmış.

Yayından kaldırılan Akasya Durağı Totalde iyi gitmesine rağmen A/B'de kötü gitmiş.

Kanal D'de yayınlanan Ya Sonra filmi A/B'de iyi gitmesine rağmen, Totalde gerilerde kalmış. Haftaya başlayacak olan Yalan Dünya'nın ne yapacağı ise şimdiden merak konusu.

Kanal D'de dün akşam başlayan Kazanmak İçin 1 Dakika programı orta oranlarla yayın hayatına merhaba dedi.

Star TV'de Perşembe akşamı yayınlanmaya başlayan 1 Erkek 1 Kadın dizisi kötü gitmiş. Dizi Totalde 4 sharede kalmış. Diziyi geç saatte yayınlamaları daha doğru olabilir.

23.30'da başlayan Beyaz Show biraz düşüş yaşasa da iyi oranlar alarak A/B'de 14. olmayı başarmış.

Show TV'de yayınlanan Öldür.com filmi de A/B'de ilk 10'a girerek başarılı olmuş.

Star TV'nin gündüz kuşağı yine çok kötü gitmiş. A/B'de ilk 100'e girebilen gündüz kuşağı programı yok denecek kadar az.

Son düzenleme:
Adini Feriha Koydummm :DD
Bu bölüm Heyecan tavan yapiyor ... Feriha kacirildi , Halil Ferihaya zor anlar yasatiyor ruh hastasi , herkez ferihayi ariyor , cansu gördklerini saklamaya calisiyor ama sonunda gercekler ortaya cikiyor ve Cansu sinir krizine giriyor ... ve devamini izliyorm ;DD Reytingleri kesin ucar cünki halil emiri arkadan ignele sokacak ve fragmanda cok etkileyici ve heyecanliydi ... sonu felaket olcak :)))

reyting.gif

Cuma gününün lideri bu hafta hangi yapım oldu ?

Adını Feriha Koydum mu ? Hayat Devam Ediyor mu ? TV'de ilk kez yayınlanan Ya Sonra mı ?

Kanal D'nin yeni yarışma programı Kazanmak İçin 1 Dakika ilk bölümüyle ne kadar izlendi ?

00.00'daki ilk bölümüyle iyi bir başlangıç yapan 1 Erkek 1 Kadın 22.00'de başarısını sürdürebildi mi ?

Yayından kaldırılan Akasya Durağı kaçıncı oldu ?

Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...

akasya duragi yeni bölüm yazdi final değil belkide pt2ye alacaklar :)

Hemen izlenimleri paylaşayım.

Birincisi 1 Erkek 1 kadın bu akşam çok komik, çok beğendim, yükselebilir açıkçası.

İkincisi Ya Sonra idare eder güzellikte bir film, Özcan Deniz'in oyuncu olarak kalmasını tercih ederim, yönetmenliği bana çok iyi gelmedi, birkaç sahnede konudan kopup yönetmenle uğraşmak zorunda kaldım. Hikaye fena değil ama fazla reyting getirecek bir yapısı yok, ben A/B'de en iyi üçüncülük bekliyorum, totalde daha geride kalabilir.

Üçüncüsü Kazanmak İçin Bir Dakika ağır aksak gidiyor, sıktı beni, oyunlar arası muhabbet hiç hoş olmuyor, Ertem Şener sunuculukta hatasız ama sıradan yine de. Ben ilk bölümün reytinginin iyi olacağını sanmıyorum,gelecek adına da ümitli değilim, kısa sürede kaldırılabilir, ben bir daha izlemeyi düşünmüyorum.

Dördüncüsü Yalan Dünya şimdiye kadar bir kere bile tanıtılmadı, film avantajını Kanal D hiç kullanmadı !

Sonuncusu haftaya Yalan Dünya'nın gelişiyle cumaların efsane olacağını düşünüyordum, üst üste Yalan Dünya-Kazanmak İçin Bir Dakika-Beyaz Show iyi gider diyordum ama şimdiden orta halka koptu, umarım yalan dünya da hayal kırıklığı yaratmaz.

Şimdi beyaz Show'u beklemekteyim...

startv diziler bölümünden kaldirilmadi :)

Daha biteli 1 saat oldu acelesi ne kaldırırlar :)

Hemen izlenimleri paylaşayım.

Birincisi 1 Erkek 1 kadın bu akşam çok komik, çok beğendim, yükselebilir açıkçası.

İkincisi Ya Sonra idare eder güzellikte bir film, Özcan Deniz'in oyuncu olarak kalmasını tercih ederim, yönetmenliği bana çok iyi gelmedi, birkaç sahnede konudan kopup yönetmenle uğraşmak zorunda kaldım. Hikaye fena değil ama fazla reyting getirecek bir yapısı yok, ben A/B'de en iyi üçüncülük bekliyorum, totalde daha geride kalabilir.

Üçüncüsü Kazanmak İçin Bir Dakika ağır aksak gidiyor, sıktı beni, oyunlar arası muhabbet hiç hoş olmuyor, Ertem Şener sunuculukta hatasız ama sıradan yine de. Ben ilk bölümün reytinginin iyi olacağını sanmıyorum,gelecek adına da ümitli değilim, kısa sürede kaldırılabilir, ben bir daha izlemeyi düşünmüyorum.

Dördüncüsü Yalan Dünya şimdiye kadar bir kere bile tanıtılmadı, film avantajını Kanal D hiç kullanmadı !

Sonuncusu haftaya Yalan Dünya'nın gelişiyle cumaların efsane olacağını düşünüyordum, üst üste Yalan Dünya-Kazanmak İçin Bir Dakika-Beyaz Show iyi gider diyordum ama şimdiden orta halka koptu, umarım yalan dünya da hayal kırıklığı yaratmaz.

Şimdi beyaz Show'u beklemekteyim...

Yalan Dünya'nın tanıtımlarını yapmamaları ilginç. Fragmanları kendileri de mi beğenmediler yoksa ? :)

Kazanmak İçin Bir Dakika için dediklerine katılıyorum. Programın akışı bana da iyi gelmedi. Bazı oyunlar güzel ama genel olarak izlenebilitesi yok benim açımdan. Tutar mı tutmaz mı orasını bilemeyeceğim. Geçen sene yayınlanan Canlı Para da bana ilk bölümüyle çok sıkıcı gelmişti ve açıkçası bu program hayatta tutmaz demiştim ama tuttu ve uzun süre iyi gitti. Bunda da olabilir öyle bir şey :)

Yalan Dünya'nın tanıtımlarını yapmamaları ilginç. Fragmanları kendileri de mi beğenmediler yoksa ? :)

Kazanmak İçin Bir Dakika için dediklerine katılıyorum. Programın akışı bana da iyi gelmedi. Bazı oyunlar güzel ama genel olarak izlenebilitesi yok benim açımdan. Tutar mı tutmaz mı orasını bilemeyeceğim. Geçen sene yayınlanan Canlı Para da bana ilk bölümüyle çok sıkıcı gelmişti ve açıkçası bu program hayatta tutmaz demiştim ama tuttu ve uzun süre iyi gitti. Bunda da olabilir öyle bir şey :)

Olabilir aslında ama komedi dizisi-sitcom'dan da daha iyi fragman beklenmezdi bence. dramda allayıp pullamak çok kolay da bana sit-com'da zor geliyor fragman hazırlamak,mecbur bir sahneyi alıp koyacaksın.

Ben hiç tutabileceğine ihtimal vermiyorum, bu arada twitter'da durum nedir, konuşuluyor mu yarışma ?

Izlediklerim hakkinda yorumum:

Adini Feriha Koydum: Basrollerini Hazal Kaya, Çagatay Ulusoy, Metin Çekmez, Deniz Ugur gibi basarili oyuncularin paylastigi ve bu aksam 42.bölümüyle Show Tv ekranlarina gelen "Adini Feriha Koydum dizisi çok heyecanli bir bölümle bizlerle. Özellikle bazi sahneler insani heyecandan çatlatiyor. Oyuncularin performanslari çok çok iyi, müzik de dogru yerlere koyulmus. Hersey çok güzel, izlerken çok keyif aliyorum.

Hayat Devam Ediyor: Bu aksam güzel bir bölümle ekrana gelen "Hayat Devam Ediyor" dizisini de basarili buldum fakat önceki bölümleri daha da heyecanli buldugumu söyleyebilirim. Ama ilerleyen haftalarda yine sürükleyici ve heyecanli bir bölümle bizlerle olacagindan eminim.

Kazanmak Için Bir Dakika: Hollanda'da izledigimde programi çok begenmistim fakat Türkiye'de maalesef ayni zevki alamadim nedense. Programi ilerleyen haftalarda izleyecegimi sanmiyorum. Ama reytinglerinin iyi gitmesini isterim çünkü farkli bir format ve emek harcanmis bir proje.

Olabilir aslında ama komedi dizisi-sitcom'dan da daha iyi fragman beklenmezdi bence. dramda allayıp pullamak çok kolay da bana sit-com'da zor geliyor fragman hazırlamak,mecbur bir sahneyi alıp koyacaksın.

Ben hiç tutabileceğine ihtimal vermiyorum, bu arada twitter'da durum nedir, konuşuluyor mu yarışma ?

Fragman hazırlamak zor tabii. O yüzden Kanal D ilk tanıtımı sadece oyuncu isimleriyle yaparak akıllıca iş yaptı. Zaten sitcom izlemeye çeken oyuncu kadrosu olur genelde ilk aşamada :) Ama tabii iyi fragmanlı sitcomlar da olmuyor değil. Mesela 1-2 yıl önce yayınlanan Cuma'ya Kalsa'nın fragmanları çok iyiydi bence :)

Twitter'da konuşuluyor ama pek iyi konuşulmuyor. Çoğu kişi beğenmemiş. Beğenenlerin sayısı çok az...

Izlediklerim hakkinda yorumum:

Adini Feriha Koydum: Basrollerini Hazal Kaya, Çagatay Ulusoy, Metin Çekmez, Deniz Ugur gibi basarili oyuncularin paylastigi ve bu aksam 42.bölümüyle Show Tv ekranlarina gelen "Adini Feriha Koydum dizisi çok heyecanli bir bölümle bizlerle. Özellikle bazi sahneler insani heyecandan çatlatiyor. Oyuncularin performanslari çok çok iyi, müzik de dogru yerlere koyulmus. Hersey çok güzel, izlerken çok keyif aliyorum.

Hayat Devam Ediyor: Bu aksam güzel bir bölümle ekrana gelen "Hayat Devam Ediyor" dizisini de basarili buldum fakat önceki bölümleri daha da heyecanli buldugumu söyleyebilirim. Ama ilerleyen haftalarda yine sürükleyici ve heyecanli bir bölümle bizlerle olacagindan eminim.

Kazanmak Için Bir Dakika: Hollanda'da izledigimde programi çok begenmistim fakat Türkiye'de maalesef ayni zevki alamadim nedense. Programi ilerleyen haftalarda izleyecegimi sanmiyorum. Ama reytinglerinin iyi gitmesini isterim çünkü farkli bir format ve emek harcanmis bir proje.

SUNUCU BERBAT CNN TÜRK spor yorumcusu ve İNANİLMAZ DERECEDE Kötü ve inanılmaz derecede fenerbahçe yandasi takım ayiran bir adam sunuyor ..

Hayat Devam Ediyor izledim, super bir bolumdu, haftaya daha cok hareketlenecek, cok kritik bir yerde bitirdiler. Bu hafta HDE ve AFK yalniz kaldilar, reytinglerini cok merak ediyorum???

SUNUCU BERBAT CNN TÜRK spor yorumcusu ve İNANİLMAZ DERECEDE Kötü ve inanılmaz derecede fenerbahçe yandasi takım ayiran bir adam sunuyor ..

Ertem Şener'in tuttuğu takım ile ne alakası var bu yarışmanın. Spor adına bir şey yok yarışmada. Bence sunumu kötü değildi ama programın akışında sorun vardı...

Hayat Devam Ediyor izledim, super bir bolumdu, haftaya daha cok hareketlenecek, cok kritik bir yerde bitirdiler. Bu hafta HDE ve AFK yalniz kaldilar, reytinglerini cok merak ediyorum???

Ben AFK yi izledim , HDE simdi İNternetten izliorum ... ikiside bugün cok heyecanliydi ama AFK da koltugumdan ziplayip küfür basdigim bile oldu , hele son sahnede cildircakdm , bi dahaki hafta iki dizide cok heyecanli olcak ama AFK bi dahaki hafta ucar gibime geliyor cünki Emir HAlilin FErihayi kacirdigi eve geliyor ve kapidan iceri giriyor ... ama halil kapinin arkasida duruyordu , halil elindeki igneyi emirin boynuna sapladi ve onla.göz göze geldi ... acaba ne olacak feriha kurtulcakmi , emire be olacak ... bi dahaki hafta emir ve feriha barisacaklar bide .... :D favori dizilerm 1.AFK 2.HDE :)) <33